Jovana i Željko

Vila od 2,5 miliona evra: Kuća Željka i Jovane Joksimović nekada je pripadala ovom poznatom paru

Autor:

13.07.2023 21:45

Foto: Miša Obradović

Foto: Miša Obradović

Dom Jovane i Željka Joksimovića uređen je po poslednjoj modi, na svaki detalj su mislili



Jovana i Željko Joksimović vlasnici su jedne od najlepših vila na estradi.

Poznati par se 2018. godine iz stana na Vračaru preselio u vilu na Senjaku koju su pazarili od bliskih prijatelja Ivane Mišković i Gorana Karića, preneli su tada mediji. 

Miša Obradović

 

Dom Jovane i Željka Joksimovića koštao 2,5 miliona evra, a kako bi ga kasnije sredili sasvim po svojoj meri, uložili su još nekoliko desetina hiljada evra, preneo je HELLO!.

Pročitajte Najlepša devojka Valjeva, odmah se zaljubio - Ovako je prva Željkova supruga izgledala u mladosti, sušta suprotnost Jovani

Vila slavnog para ima mesta na pretek za igru i druženje njihove dece Koste, Ane i Srne, a u njihovom domu često je rado viđen gost Željkova ćerka iz prvog braka Mina koja s vremena na vreme na Instagramu podeli fotografije iz ove luksuzne nekretnine.

Instagram

 

Upravo smo zahvaljujući njoj videli da Joksimovići poseduju beli klavir, na kome Mina, koja je od oca nasledila talenat za muziku obožava da svira.

Pročitajte Konačno je sve jasno - Majka Željka Joksimovića nije prisustvovala crkvenom venčanju sina, razlog je samo jedan (foto)

Željkova naslednica nije propustila priliku ni da napravi selfi u raskošnom kupatilu koje krase velika ogledala i interesantne pločice.

Instagram

 

Jedno od omiljenih mesta ukućanima je bazen okružen zelenilom, idealan dok u letnjoj sezoni ne ugrabe priliku da otputuju na odmor.

Instagram

 

Dom Jovane i Željka Joksimovića omiljeno je mesto za porodična okupljanja, te bračni par često posećuju roditelji popularnog pevača, otac Branislav i majka Vesna, kao i brat Saša.

Pročitajte Opustio se malo više - Željko Joksimović u nikad viđenom izdanju, Jovana fotografijom sve otkrila (foto)

Instagram

 

Instagram

 

Iako je vila Joksimovića besprekorno opremljena, nismo mogli da ne primetimo da je Željkovoj majci omiljena prostorija kuhinja, gde domaćica poput nje ne može da odoli a da se snaji malo ne umeša u pripremu hrane.

Gloria.rs

Autor

Komentari. (0)

Loading