Željko i Jovana

Deca Željka i Jovane oduševila, Kosta je baš porastao, prelepa fotografija

Autor:

28.02.2023 11:30

Foto:

Foto:

Jovana i Željko ponosni su roditelji dečaka Koste i devojčica Ane i Srne, deca Jovane i Željka ne pojavljuju se u javnosti, pa je najnovija fotografija oduševila



U domu Jovane i Željka Joksimovića uvek je veselo. Sin Kosta i ćerke Ana i Srna izvor su njihove ogromne radosti i sreće. Poznati par ne krije da svoju decu ne želi da eksponira u javnosti, pa se javnost i nije mnogo upućena u njhovo odrastanje. 

Pročitajte Sinišin rođeni brat otkriva - Porodica Mihajlović Željku Joksimoviću jedno nikada neće zaboraviti

ATA Images

 

Iako je poznati par dosledan u odluci da decu ne eksponira u javnosti, muzičar je sada objavio dve njihove fotografiju. Na njima su sin Kosta i jedna od bliznakinja, a vide se samo njihove siluete.

Instagram

 

- Deca mnogo više nauče iz našeg ponašanja nego iz naših reči, bez obzira na to što se svi roditelji trude da izgovaraju velike i vredne reči, pa i ja imam tu manu. Opet, svestan sam da smo mi ti koji moramo da im pokažemo kako se pošteno, vredno i ispravno živi. Kako se radi, kako se poštuje svet oko sebe, kako se čuvaju ljudi... Trudimo se da to vide i verujem da će biti dovoljno - rekao je svojevremeno za HELLO! magazin Željko, a voditeljka je ispričala da voli da njena deca budu lepo obučena.

Pročitajte Smrt ga je uzela prerano, Željko Joksimović nem od bola - Bato, ne verujem

Instagram

 

- Ni Željko ni ja sebi dugo nismo ništa kupili. Ja kupujem samo deci. Nama neki dizajner donese nešto da isprobamo, pa onda kupimo. Ali da odem u šoping, ne pamtim kada sam to uradila. Najviše volim da kupujem za moju decu, volim da su uvek lepo obučeni. Postala sam stručnjak za dečju garderobu i materijale. Ko ima pitanja mogu da ga posavetujem - rekla je jednom prilikom Jovana.

Instagram

 

 

Gloria.rs

Autor

Komentari. (1)

Loading
Snekx

01.03.2023 11:08

A gde su deca na fotosu??? Ma dajtee bree😝