Željko Joksimović

Smrt ga je uzela prerano, Željko Joksimović nem od bola: Bato, ne verujem

Autor:

21.12.2022 14:42

Foto:

Foto:

Pevač Željko Joksimović potpuno je u šoku



Željko Joksimović veoma retko se oglašava na društvenim mrežama, a i kada to učini uvek ima jak razlog. Ovo puta vesti nisu nimalo lepe, jer se pevač od svog voljenog prijatelja i saradnika Milana Radulovića Laće oprostio bolnim rečima.

"Bato, ja u ovo neću da verujem", uz Laćinu fotografiju na Instagramu napisao je Željko, koji je sa pokojnom Marinom Tucaković često sarađivao.

Pročitajte Pretužno - Pre nego što je preminuo na ulici, Laća je njoj poslao poruku (foto)

Instagram

 

- Laća je 12. decembra prijavljen kao nestao. Dobio sam informaciju da je pronađen na ulici u Tel Avivu. Nije nam poznato u kakvom je stanju zatečen. Posebno se zahvaljujemo konzulu Dušanu Vujoviću - rekao je neutešan Aleksandar Radulović Futa za Blic. 

Prema saznanjima Pinka, i onome što je izvor blizak porodici ispričao za ovaj medij, sumnja se da je navodno uzrok Milanove smrti unos prekomerne doze nedozvoljenih supstanci. Ove informacije još uvek nisu potvrđene.

ATA Images

 

 

Gloria.rs

Autor

Komentari. (2)

Loading
zoran

22.12.2022 13:52

Ako ste svi znali da se d****a, zašto mu niste pomogli? Vi mu prijatelji?

Alex

22.12.2022 15:45

Ne može zavisniku da pomogne niko osim njega samog! I kao što vidimo-pokušao je da se izleči u svakom smislu, skloni od toxicnih odnosa... Ne znam zašto svi pretpostavljaju da je umro od nedozvoljenih supstanci?! Možda je napadnut, pokraden, ubijen i bačen tamo gde će ga što kasnije naći...!? U svakom slučaju - tragedija, i moje iskreno saučešće njegovoj porodici, prijateljima i poštovaocima!!! Valjda će sad naći mir. 🙏