Željko Joksimović

Sreća je stigla pred sam kraj godine, Željko Joksimović oduševio vestima (video)

Autor:

25.12.2023 17:27

Foto: Ata Images

Foto: Ata Images

Nova pesma Željka Joksimovića dugo je iščekivana, a maločas je ugledala svetlost danaPetogodišnju pauzu napravio je Željko Joksimović u karijeri kada je reč o novim numerama.

Izvesno vreme bio je posvećen pokretanju tri nove kablovske televizije koje danas važe za gledanije, pa je muzika morala da pričeka. Ipak, danas je nova pesma Željka Joksimovića konačno puštena u etar, na oduševljenje mnogih.

Miša Obradović

 

Koncertne turneje poslednjih godina pevač je imao uglavnom po regionu, pa i ne čudi što je pre nekoliko dana u zagrebačkoj areni otpevao taktove nove pesme.

Numera nosi naziv "1000 žena" i novogodišnji je poklon vernoj publici koja je dugo iščekivala da čuje na čemu je to Željko radio godinama.

Nova pesma Željka Joksimovića već u prvim stihovima osvaja

Pop pesma oduševila je svakog već prvim taktovima, a muzička zvezda je nedavno otkrila da će na proleće javnosti biti prezentovan i album

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Zeljko Joksimovic (@zzeljko)

Kao na svim projektima, i na ovom je Željku najveća podrška bila supruga Jovana, koja je bila najglasnija u negodovanju što toliko dugo nije objavio novi singl.

Pročitajte Jovana i Željko žive u najlepšoj vili u Beogradu, ovde caruju Kosta, Srna i Ana (foto)

Ipak, čekanje se isplatilo. Nova pesma Željka Joksimovića izašla je u pravom trenutku, da ulepša predstojeće praznike.

Oni koji su imali prilike da je odslušaju imaju samo reči hvale za Joksimovićevu novu numeru koju je aranžirao, te s nestrpljenjem iščekuju album. A i on će ubrzo.

 

Komentari. (0)

Loading