Jovana i Željko

Željko Joksimović oduševio, Jovana potvrdila na Instagramu: Stiže Ela!

Autor:

05.07.2024 12:28

Foto: Miloš Nadaždin

Foto: Miloš Nadaždin

Jovana i Željko odbrojavaju, prelepe vesti oduševileJovana i Željko Joksimović godišnjicu braka proslavljaju čak tri puta.

Početkom godine mogli ste da pročitate da slave dvanaestu godišnjicu braka. Za one koji ne znaju poznati par prvo je sklopio brak na egzotičnoj destinaciji daleko od očiju javnosti.

Instagram

 

Slavni par je 20. januara 2012. u tajnosti izgovorio sudbonosno “da” na Maldivima. Samo nekoliko dana kasnije, tačnije 2. februara, ozvaničili su građanski brak sklopljen na Maldivima, za koji se ispostavilo da je nevažeći.

- Reč je o papirološki najkomplikovanijem venčanju ikada. Godišnjice su nam, dakle: 20. januara, 2. februara i 14. septembra - rekla je svojevremeno za HELLO!.

Pročitajte Ogrlica Jovane Joksimović od suvog zlata, jasna poruka u četiri slova, ide uz svaku kombinaciju (foto)

Jovana i Željko treću godišnjicu proslavljaju i od 2014. godine, kada su se u beogradskoj crkvi Aleksandra Nevskog na Dorćolu zakleli na večnu ljubav.

Da se i sami često zbune oko proslave godišnjice poznati pevač je priznao za pomenuti magazin.

Miloš Nadaždin

 

- Često zaboravimo ovu drugu godišnjicu, u stvari Jovana je nikad ne zaboravlja. Ona meša datume. Ja kažem 2. februara: “Zlato, srećna ti godišnjica”, a ona odgovori: “Zar nije četvrtog?” - rekao je Željko svojevremeno. 

I danas se vole kao prvog dana i uživaju u svojoj porodici, kao i poslovnim uspesima. Prelepe vesti ovog jutra stižu nam upravo iz porodice Joksimović.

Jovana je sve potvrdila na svom profilu na Instagramu. 

Instagram printscreen

 

"Ne mogu da dočekam", poručila je Jovana i oduševila pratioce. 

Nova Željkova pesma je spremna, nosiće naziv "Ela" i biće snimljena na čak dva jezika.

Poslušajte najavu:

Komentari. (0)

Loading