Aleksandar Živojinović

Aleksandra Prijović u suzama zbog sina, ovome se nije nadala (video)

Autor:

22.12.2023 21:13

Foto: Privatni album

Foto: Privatni album

Sin Aleksandre Prijović zvezda je njenih koncerata, reči koje je uputio mami teraju suze na očiVečeras i sutra Aleksandra Prijović pozdraviće mnogobrojnu publiku u Tuzli gde je zakazala dva koncerta, kojima zatvara ovogodišnju turneju pod nazivom "Od istoka do zapada" koja je bila ubedljivo najuspešnija.

Glavna zvezda svih prethodnih koncerata Aleksandre Prijović bio je njen i sin Filipa Živojinovića koji je na poslednjem u nizu nastupa zapevao zajedno sa mamom na bini.

TikTok printscreen

 

Kako je pevačica u više navrata isticala, jedini njen zahtev na čuvenoj "rajder listi" jeste da uz nju bude cela njena porodica sa četvorogodišnjim naslednikom. 

Dečak se na prvim koncertima u srpskoj prestonici stideo, ali kako je vreme odmicalo, sin Aleksandre Prijović opustio se toliko da sada osim što izlazi na binu komentariše i mamu za medije.

Sin Aleksandre Prijović je presladak

Da, dobro ste pročitali. Nedavno je mlada muzička zvezda davala intervju dok je paralelno sa njom razgovarao njen sin. Aleksandar je mami uputio reči koje su u tom trenutku i nju šokirale.

 

 

- Mama, ja kad sam tebe video kako si pevala, ja sam pao u nesvest. Bio sam najsrećniji - govorio je Aleksandar mami dok je njoj široki osmeh krasio lice.

Pročitajte JK i Prija uslikane u restoranu! Oglasila se Jelena i otkrila - Prišla mi je...

Prijovićeva je otkrila za medije da se njen naslednik veoma opustio, što je njoj posebno drago, te da je postao zvezda njenih koncerata.

Ne krije koliko joj je važna podrška najmilijih kada izađe na binu, posebno kada u moru ljudi vidi malog plavušana koji je centar njenog sveta.

Komentari. (0)

Loading