Andrej Stojaković

Od Peđe Stojakovića nema srećnijeg čoveka, sin mu je doneo najlepše vesti, čestitamo!

Autor:

21.12.2023 09:20

Foto:

Foto:

Sin Peđe Stojakovića doneo prelepe vesti!Legendarni košarkaš Peđa Stojaković ostvario je veliki uspeh u igračkoj karijeri, a njegov naslednik krenuo je očevim stopama.

Sin Peđe Stojakovića Andrej zablistao je protekle nedelje na mečevima NCAA lige i proglašen je za najboljeg mladog igrača „PAC 12“ konferencije.

Instagram

 

Bek Stenforda je u poslednjem meču postigao 17 poena, šutirao je 64 odsto i čak 50 odsto za tri poena.

Stenford je pobedio Ajdaho sa 82:64, dok je Stojaković je bio najbolji pojedinac u slavljeničkom timu.

Pročitajte Nema veće sreće - Peđa Stojaković i Aleka Kamila podelili najlepše vesti, dan je za slavlje! (foto)

Mladog sportistu prate mnogi NBA klubovi, a najviše zanima sve ljubitelje košarke iz Srbije za koga će odlučiti da igra. Nije još siguran da li će krenuti očevim stopama i obući dres Srbije ili će se opredeliti za zemlju porekla majke Aleke Kamile – Grčku, piše novasport.

Inače, sin Peđe Stojakovića pohađa prestižni koledž Stenford.

– Odabrao sam Stenford jer to u mojim očima nije najbolja odluka samo kada je u pitanju košarka, već i moje obrazovanje.

Verujem u taj program od početka do kraja i u čitav stručni štab i njegovu filozofiju - rekao je Andrej jednom prilikom, te dodao:

Pročitajte Nasmejani i na okupu - Ovako je izgledao Božić u domu Peđe Stojakovića (foto)

- Trener Robert Ehsan me je regrutovao od prošle godine i predstavio mi je ponudu početkom aprila i od tada sam veoma uzbuđen u vezi s mojim razvojem i potencijalnom budućnošću na Stenfordu.

Komentari. (0)

Loading