Aleksandra Prijović

Aleksandra Prijović pre početka koncerta proživela agoniju: Mislila sam da neću izdržati...

Autor:

08.12.2023 16:47

Foto: LiveProduction

Foto: LiveProduction

Zdravstveno stanje Aleksandre Prijović tokom turneje u Zagrebu bilo je narušeno, pevačica je sve vešto prikrivala



Aleksandra Prijović pre dva dana završila je petodnevnu turneju u hrvatskoj prestonici, a o njenim koncertima pričaće se još dugo širom regiona.

Ove jeseni mlada pevačica napravila je nešto čime se nijedan njen kolega ne može pohvaliti. Tri puta napunila je Beogradsku arenu, isto toliko sarajevsku Zetru, niški Čair i čak pet puta Zagrebačku arenu. Tokom poslednjeg u nizu koncerata, zdravstveno stanje Aleksandre Prijović bilo je narušeno, a to niko nije mogao primetiti.

Boško Karanović

 

Četiri noći zaredom do ranih jutarnjih časova Prijovićeva je priređivala spektakl komšijama iz susedne Hrvatske, te je imala jedan dan pauze kako bi  se odmorila.

Ipak, izgleda da joj je poslednji, peti koncert najteže pao. Naime, da bi izdržala i poslednji nastup u Zagrebu, pevačica je potražila medicinsku pomoć.

Zdravstveno stanje Aleksandre Prijović sada je dobro

Posle koncerta, Aleksandra je otkrila da je primila infuziju pre nego što je izašla na binu, a potom je zahvalila dečku koji joj je pomogao.

- Mislila sam da neću izdržati, ali jesam - rekla je ona.

 

Pročitajte Trudna sam nastupala u Zagrebu... Prija pred peti koncert otkrila detalj koji zaslužuje najveći aplauz

Ipak, ovde nije kraj pevačicinim nastupima. Nju čekaju dve rasprodate hale u Tuzli, zatim doček Nove godine u Beogradu, ali svakako ovih nekoliko dana odmora dobro 'e joj doći.

Zdravstveno stanje Aleksandre Prijović sada je u najboljem redu, te pevačica ovih dana uživa u krugu porodice i prijatelja, sa kojima proslavlja nezapamćeni uspeh koji je napravila.

Komentari. (0)

Loading