Aleksandra Prijović

Ni kafa, ni hrana: Prija pred svaki koncert ima ovu listu zahteva, neverovatno

Autor:

04.12.2023 15:01

Foto: LiveProduction

Foto: LiveProduction

Zahtevi Aleksandre Prijović pred koncert su veoma jednostavni



Za danas je zakazan četvrti u nizu koncerata Aleksandre Prijović u hrvatskoj prestonici, a pevačica ne krije koliko je srećna i ponosna što publika u regionu ceni i voli njen rad.

Ono što mnoge zanima je kako izgleda čuvena rajder-lista, tačnije koji su zahtevi Aleksandre Prijović pred velike koncerte koje pravi u poslednja dva meseca.

Ata Images

 

Ipak koliko je jednostavna i skromna, pevačica je otkrila pripadnicima „sedme sile“ u Zagrebu odgovarajući na to bez čega odnosno koga ne može na koncertima.

- Bez porodice ne idem nigde. Jako mi je bitno da su pored mene. Na svakom koncertu su sa mnom. Uvek mi isto kažu, požele mi sreću i raduju se zbog svega što se dešava.

Zahtevi Aleksandre Prijović nisu ni približni zahtevima njenih kolega

- Trudim se da im udovoljim na svaki mogući način, oni su se sigurno samo molili da sve prođe kako treba, ništa im drugo nije trebalo.

Mene su roditelji, i baka, i deka tako naučili da mi ništa ne treba. I mene kada pitaju, kada odem negde, šta ti treba, ja kažem samo voda - rekla je Aleksandra za Blic.

Instagarm

 

Iako važi za jednu od najvećih, ako ne trenutno i najveću pevačku zvezdu na Balkanu, Aleksandra je zapravo samo ona mala devojčica iz Belog Manastira koja danas živi svoje snove

Baš zato je i napravila nešto što niko nikada nije, nezapamćeni uspeh o kome će se još dugo pričati i pisati.

Komentari. (0)

Loading