Aleksandra Prijović

Koliko god arena da rasproda, ovo je njena najveća sreća: Aleksandra Prijović fotografijom raznežila javnost (foto)

Autor:

14.10.2023 08:58

Foto:

Foto:

Fotografija Aleksandre Prijović raznežila je sve njene pratioce



I dok o njoj danima ne prestaje da se piše kako u Srbiji, tako i u regionu, Aleksandra Prijović slobodno vreme koristi da provodi sa najmilijima.

O tome koliko je koncerata rasprodala, ne moramo više govoriti jer se u svakom gradu gde je zakazala spektakl traži karta više. Međutim, iako je veoma zauzeta probama, intervjuima, najnovija fotografija Aleksandre Prijović pokazala je gde i sa kim uživa kada uhvati pauzu između svih obaveza.

Ata Images

 

Mlada muzička zvezda ovih dana boravila je u Hrvatskoj kako bi reklamirala zakazane zagrebačke arene za početak decembra. 

Ipak, čim se vratila u Beograd otrčala je u zagrljaj sinu Aleksandru koji ne voli da bude razdvojen od mame. Preslatki plavušan bio je gost na dva od tri mamina koncerta, a pevačica mu je sa bine uputila emotivnu poruku.

Fotografija Aleksandre Prijović raznežiće svakoga

Aleksandra ne voli da eksponira javno svog mezimca, te su retke prilike kada na društvenim mrežama objavi neku sliku sina. Ipak, sada je napravila presedan.

Instagram

 

Najnovija fotografija Aleksandre Prijović zabeležila je emotivan porodični trenutak u kojem su najviše uživali unuk i deda. Aleksandar se nalazio u zagrljaju svog deke po mami Nedeljka Prijovića.

Pročitajte Hrvatski mediji bruje o Aleksandri Prijović, ovo nikome nikada nije pošlo za rukom

Pevačica je uz fotografiju podelila i pesmu „Ja vragolan i moj deda”, pa šaljivo dočarala kako to izgledaju zajedničke avanture i trenuci deke i unuka.

Komentari. (0)

Loading