Zlatan Ibrahimović

Zlatan Ibrahimović vodi glavnu reč u kući, sinovima je strogo zabranio da...

Autor:

02.10.2023 15:00

Foto: Photo by Marco Luzzani Getty Images

Foto: Photo by Marco Luzzani Getty Images

Deca Zlatana Ibrahimovića su njegov najveći trofej, međutim, tata im jedno nikako ne dozvoljavaZlatan Ibrahimović poznat je po svojim akrobatskim, snažnim udarcima iz daljine i odličnoj tehnici. Igrao je za neke od najboljih fudbalskih klubova u Evropi, a na blistavoj karijeri bi mu mnogi pozavideli. 

Ipak, deca Zlatana Ibrahimović njegov su najveći trofej, a fudbaler se trudi da ih lepo vaspita i nauči pravim vrednostima. Verovatno iz tog razloga im je jednu stvar strogo zabranio.

Jacopo M. Raule/Getty Images

 

U svojoj drugoj autobiografskoj knjizi koja nosi naziv ‘Adrenalina’  Zlatan je opisao svoj odnos prema sinovima i koliko želi da ih zašti od uticaja spoljašnjeg sveta, posebno interneta.

- Volim svoju decu kao ništa drugo na svetu. Za mene će oni uvek biti u najboljoj poziciji. Voleti ih znači štititi ih, odgovorno upravljati njihovom slobodom - piše u njegovoj knjizi. 

Pročitajte Od majke je nasledio lepotu, a od oca talenat za fudbal - Ovo je sin Zlatana Ibrahimovića, mnogi mu predviđaju blistavu karijeru (foto)

Deca Zlatana Ibrahimovića na očev zahtev nemaju društvene mreže, a njihove fotografije na društvenim mrežama su prava retkost. 

- Umesto toga vidim da je puno dece objavljeno na internetu, neki naprave profil i sa sedam ili osam godina i već imaju hiljade pratioca

Ali hoće li ta deca, kad odrastu, biti srećna što su bila izložena na taj način? Šta roditelji znaju - istakao je.

Photo by Marco Luzzani/Getty Images

 

Ibrahimović je istakao da će Maksimilijan i Vincent saznati kakve neistine postoje na društvenim mrežama, ali kada za to dođe vreme.

- Ne radi se o tome da ih držim ispod staklenog zvona. Ja imam odgovornost da ih izvedem na pravi put, oni će moći da nastave kako žele, čim budu mogli sami - napisao je Zlatan.

Komentari. (0)

Loading