Zlatan Ibrahimović

Od majke je nasledio lepotu, a od oca talenat za fudbal: Ovo je sin Zlatana Ibrahimovića, mnogi mu predviđaju blistavu karijeru (foto)

Autor:

20.07.2023 18:30

Foto: Photo by Marco Luzzani/Getty Images

Foto: Photo by Marco Luzzani/Getty Images

Sin Zlatana Ibrahimovića krenuo očevim stopama, snimak govori više od reči



Zlatan Ibrahimović poznat je po svojim akrobatskim, snažnim udarcima iz daljine i odličnoj tehnici. Igrao je za neke od najboljih fudbalskih klubova u Evropi, a na blistavoj karijeri bi mu mnogi pozavideli. 

Photo by Marco Luzzani/Getty Images

 

Da se lepi i uglađeni maniri i šmekerski stil stiču u porodici, dokazuje i prvenac slavnog fudbalera koji je od oca nasledio ljubav prema fudbalu. 

Pročitajte Njoj je priroda sve dala, estetske korekcije joj nisu potrebne - Ovo je rođena sestra Zlatana Ibrahimovića, sušta su suprotnost

Naime, sin Zlatana Ibrahimovića se jednom prilikom pojavio na treningu sa ocem gde je pokazalo veliku agilnost i talenat za dribling zbog čega mu mnogi predviđaju blistavu karijeru. 

- Milan je pobedio Totenhem u prvoj utakmici finala Lige šampiona i navodno je normalno da oni koji nisu igrali igraju u prijateljskoj utakmici dan posle. Zlatan je bio prisutan, ali je igrao u timu do 18 godina kako bi mogao da trenira sa svojim sinom - preneo je tada Skaj Italija.

 

 

Podsećanja radi, Zlatan Ibrahimović godinama je u skladnom braku sa Helenom Serger koja mu je podarila  sinove - Maksimilijana i Vincenta.

Iako likom podsećaju na prelepu majku, dečaci su uzor pronašli u ocu čijim su stopama već krenuli, pa vredno treniraju fudbal za koji imaju neosporiv talenat.

Gloria.rs

Autor

Komentari. (0)

Loading