Zlatan Ibrahimović

Njoj je priroda sve dala, estetske korekcije joj nisu potrebne: Ovo je rođena sestra Zlatana Ibrahimovića, sušta su suprotnost

Autor:

14.07.2023 13:30

Foto: Jacopo M. Raule/Getty Images

Foto: Jacopo M. Raule/Getty Images

Sestra Zlatana Ibrahimovića ne voli javno da se eksponira



Zlatan Ibrahimović poznat je po svojim akrobatskim, snažnim udarcima iz daljine i odličnoj tehnici. Igrao je za neke od najboljih fudbalskih klubova u Evropi, a na blistavoj karijeri bi mu mnogi pozavideli. 

Marco Luzzani/Getty Images

 

Budući da je tokom radnog veka stekao pravo malo bogatstvo nedavno je svojoj majci kupio crkvu u Švedskoj za neverovatnih 9,24 miliona evra, dok je ocu poklonio stan, a tajanstvenoj sestri apartman u Novalji.

Pročitajte Čist luksuz - Zlatan Ibrahimović otvorio vrata velelepne vile, kakav pogled (foto)

Naime, sestra Zlatana Ibrahimovića ne voli javno da se ekspoznira, pa se o njenom životu malo toga zna. Poznato je da je Zlatanova majka Jurka Sanelu dobila u braku sa Šefikom Ibrahimovićem.

Ona živi u Švedskoj, gde je i rođena 1979. godine, u gradu Malmeu. Sanela i Zlatan su oduvek imali poseban odnos, pa ju je Ibrahimović spomenuo u svojoj autobiografiji. 

printscreen

 

Sestra Zlatana Ibrahimovića bila je fudbaleru velika podrška i oslonac u životu, a budući da su odrasli u siromaštvu, njih dvoje su se zajedno borili za koru hleba. 

Sanela danas beži od kamera, a svoju privatnost uspešno čuva od radoznalih pogleda, pa za mnoge predstavlja veliku enigmu. 

Gloria.rs

Autor

Komentari. (0)

Loading