Seka Aleksić

Život u nemaštini, nasilje i ožiljci: Seka Aleksić u detinjstvu proživela pakao, sa gorčinom se priseća detalja...

Autor:

07.05.2023 18:00

Foto: Ata Images

Foto: Ata Images

Detinjstvo Seke Aleksić bilo je veoma teško, pevačica otkrila potresne detaljePri pogledu na njen idilični dom u Staroj Pazovi i skladan brak koji je krunisan sa dva sina, mnogi će reći da je život Seke Aleksić kao iz bajke, ali nije oduvek bilo tako.

Naime, muzička zvezda jednom prilikom otvorila je dušu, te otkrila da je odrasla u nemaštini, a detinjstvo Seke Aleksić bilo je puno teških trenutaka, prenosi Pink.rs.

Pročitajte Seku Aleksić njegova smrt potpuno slomila - Otišao je na moj rođendan... (foto)

Instagram

 

- Tata mi je sada pokojni i on je bio dobar čovek, ali postoje stvari koje su se desile i koje ne mogu da se izbrišu. Ja sam mu sve oprostila. On je voleo da popije i bio je u stanju sve što zaradi da daje deci koja nemaju, da čašćava sve moguće ljude.

Proradila bi mu ljubomora i imao je zbog toga probleme sa mojom majkom, ona je najviše stradala, dobijala je batine. Bilo je više situacija kad smo ih brat i ja razdvajali, ona danas ima ožiljke po licu od tog perioda. Razvela se zbog toga i ja je razumem, to ne treba niko da preživljava.

Posle toga otac odlazi u inostranstvo da radi i mi se nismo čuli jedno pet-šest godina. Ja sam odrasla uz očuha Milana, kojeg mnogo volim i koji nas je gledao kao svoju decu. Išao je u nadnicu da bi meni zaradio za autobusku mesečnu kartu, da bih išla u školu - rekla je pevačica.

Detinjstvo Seke Aleksić obeležila je nemaština i odbacivanje

Kada je imala 6 godina Seka je sa porodicom izbegla iz Zvornika i preselila se u Banju Koviljaču, gde je upisala školu.

- Jako smo teško živeli, bili smo u izbegličkom smeštaju, posle smo otišli da živimo u jednu školsku staru kuću. Nismo imali kupatilo, već smo se kupali kod komšija. Došli smo bukvalno u tome što smo obučeni, bez ičega – rekla je Seka i dodala:

Pročitajte Preko trnja do zvezda - Aco Pejović sa 14 godina završio u domu, majka je...

printscreen

 

- Deca su bila brutalna prema meni. Ismevali su me zbog jekavice, zbog pocepane obuće, zbog toga što nosim istu majicu. Bilo je strašno surovo, plakala sam danima, ali nisam želela ništa da kažem majci, jer nisam želela da joj pogoršavam već jako tešku situaciju.

Posebno kad su saznali da mi je majka muslimanka, imala sam razna podmetanja. Gurali su me, pljuvali, cepali mi majicu, ali to mi je pomoglo kroz život. Zahvaljujem se svima što su bili takvi prema meni, jer danas ne bih bila ovo što jesam.

Pročitajte Svi kažu da neverovatno liče - Ova prelepa pevačica je sestra Seke Aleksić FOTO

Andreja Damnjanović

 

Majka Seke Aleksić na početku je nije podržala da se bavi pevanjem, ali kasnije je jedan događaj uticao da ipak promeni mišljenje.

- Mama mi nije dozvoljavala da pevam, bežala sam od kuće, a očuh mi je pomagao da ostvarim svoje snove. Počela sam da pevam sa 14 godina i išla krijući na žurke, on mi je pomagao da to sakrijemo od mame.

Pročitajte Da te uhvati tuga... Pogledajte u kakvoj oronuloj kući je rasla Seka Aleksić pre nego što se obogatila (FOTO)

Instagram

 

Međutim ona je saznala i samo se pojavila jednom u klubu, a ja sam se skamenila kad sam je videla i ispustila mikrofon. Kad sam joj objasnila da je to moj san i pokazala da sam samo za to veče zaradila pet puta više nego ona u nadnici od jutra do mraka, malo je popustila. Od toga smo kupili zamrzivač, i tako je to krenulo – zaključila je ona.

Gloria.rs

Autor

Komentari. (0)

Loading