Aco Pejović

Preko trnja do zvezda: Aco Pejović sa 14 godina završio u domu, majka je...

Autor:

29.04.2023 16:00

Foto: Boško Karanović

Foto: Boško Karanović

Detinjstvo Aca Pejovića nije bilo nimalo lako, evo šta je pevač otkrioDanas je jedna od najvećih zvezda na ovim prostorima, ali put do uspeha Aca Pejovića bio je trnovit.

Naime, u ranom detinjstvu Acovi roditelji primetili su njegov talenat za muziku, te su ga upisali u muzičku školu, ali budući da škola nije postojala u njegovom gradu morao je da živi u domu za učenike.

Pročitajte Kakav dan za Aca Pejovića! Veliko slavlje, čestitke samo stižu (foto)

ATA Images

 

- Imao sam 14 godina i to je za mene negde bio mučan periodu. Bio sam u đačkom domu koji je bio oronuo, hladan, sa sobama gde je bilo po 6,7 ljudi i zajednička kupatila.

Ali Bože moj, sve zbog muzike – prisetio se Pejović tog perioda ali i osećanja koja su ga obuzimala nakon odlaska iz porodičnog doma

Pročitajte Sve bi bilo drugačije da tata nije rekao NE - Acina srednja ćerka danas je lekar, ali pogledajte snimak, ovo je magija (video)

Luka Šarac

 

- Nisam plakao ali su mi noći bile teške. U gradu si gde nikoga ne znaš, ali apsolutno nikoga. Stresno je bilo jer sam bio klinac. Treba da se snađeš, da izguraš tu priču zbog koje si došao – rekao je Pejović za Grand.

Kako ističe, sreću i radost budili su vikendi koje je provodio uz roditelje, ali koji nisu bili tako česti.

Pročitajte Kakav kraj godine! Aco potvrdio najlepše vesti, ogromna radost - Ona će sve da odluči

Andreja Damnjanović

 

– Možda sam jednom mesečno uspevao da odem kući. Radovao sam se maminoj kuhinji, nisam mogao da nosim hranu u dom jer nije bilo mesta gde da je držim.

Baš je bilo kao u vojsci. Sećam se da je majka nakon što me je posetila tamo jednom prilikom, otišla kući u suzama.

Onda se posle deset dana otac pojavio i rekao: “Moram da ti promenim dom. Majci se ne sviđa u kakvim uslovima živiš“- ispričao je Aco u emisiji “Iz profila“.

Gloria.rs

Autor

Komentari. (0)

Loading