Hari i Čarls

Razočaranjima princa Harija nema kraja: Kralj Čarls slomio srce sinu

Autor:

08.05.2024 21:06

Foto: Photo by Matt Dunham - WPA Pool/Getty Images

Foto: Photo by Matt Dunham - WPA Pool/Getty Images

Kralj Čarls i princ Hari - portparol otkrio ono što zanima javnost o njihovom susretuOvih dana jedna od glavnih vesti je povratak princa Harija u London. Razlog njegovog dolaska je međunarodni sportski događaj 'Invictus Games', koji je osnovao 2014. godine.

Da li će se kralj Čarls i princ Hari sresti prilikom prinčeve najnovije posete Velikoj Britaniji, pitanje je koje se odmah nametnulo.

Photo by John Phillips/Getty Images via Guliver

 

Inače, princ je u februaru doleteo iz Amerike kako bi sa ocem proveo samo sat vremena, a sada je njegov portparol otkrio nove detalje o susretu kralja Čarlsa i princa Harija.

- U odgovoru na brojne upite i spekulacije o tome da li će se vojvoda sastati sa svojim ocem dok je u Velikoj Britaniji, nažalost neće moći da se sastane zbog kraljeve zauzetosti - rekao je portparol za stranicu Sik.

On je dodao da je princu jasno da njegov otac ima mnogo obaveza i raznih prioriteta i nada se da će ga uskoro videti.

Prijatelj kraljevske porodice i pisac njihovih biografija Hugo Vikers rekao je da nije sve kako izgleda.

Pročitajte Hari i Megan se rastaju, princ se vraća u Britaniju

- Ako je kralj želeo da vidi Harija, lako bi mogao da nađe vremena. Nikada ne možete biti toliko zauzeti da ne vidite svog sina - objasnio je on. Takođe je istakao da postoje periodi dana kada bi mogli da se sretnu, poput doručka.

- Kralj je ostavio vrata otvorena, ali očigledno ne tako širom otvorena - dodao je Hugo.

Hari je u Londonu bez supruge Megan Markl, a spavaće u hotelu jer niko iz kraljevske porodice nije želeo da ga primi u svoju rezidenciju, prenosi story.hr.

Komentari. (0)

Loading