Hari i Megan

Čini se da je stvarno kraj: Princ Hari uputio ocu teške reči, pomirenja nema

Autor:

11.11.2023 14:10

Foto: Photo by John Phillips/Getty Images via Guliver

Foto: Photo by John Phillips/Getty Images via Guliver

Rođendan kralja Čarlsa je za nekoliko dana, a da li će doći Megan i Hari?



Princ Hari i Megan Markl godinama žive daleko od zamka Vindzor jer su poželeli da se odvoje od kraljevske porodice i zasnuju svoje karijere i živote.

To se nije svidelo ostalim članovima kraljevske porodice, pa su njihovi odnosi drastično narušeni, a sada se pojavila vest da će rođendan kralja Čarlsa biti proslavljen 14. novembra, ali da tom događaju neće prisustvovati njegov mlađi naslednik sa porodicom.

Chris Jackson/Getty Images

 

Svašta se pisalo poslednjih dana po inostranim medijima, a najčešća tema je da je vojvoda od Saseksa drugi put odbio poziv za proslavu očevog 74. rođendana

Iako su ćutali danima, princ Hari i njegova supruga obratili su se javno i otkrili pravu istinu, ne dozvoljavajući dodatne spekulacije na temu narušenih odnosa u okviru kraljevske porodice.

Rođendan kralja Čarlsa održaće se u Klarens hausu, a planirano je da zabavi prisustvuju samo porodica i najbliži prijatelji

Nakon što je čuveni magazin "Sunday times" preneo da je princ odbio poziv za rođendan kralja Čarlsa i odlučio da ostane u Kaliforniji, njegov portparol tvrdi da sa vojvodskim parom niko nije ni stupio u kontakt.

Guliver Getty Images

 

— Nije bilo baš nikakvog kontakta u vezi s pozivom za rođendan Njegovog veličanstva. Razočaravajuće je to što je Sunday Times sve pogrešno interpretirao — poručili su Megan i Hari putem svog portparola.

Pročitajte Šta ćemo još saznati o njoj... Megan Markl otkrila - To nije moje pravo ime

Kako su dodali, za proslavu su saznali putem medija, a kako se navodi, postoji velika mogućnost da je neko iz Bakingemske palate pustio priču da su Megan i Hari odbili da prisustvuju rođendanu kako bi krivicu svalili na njih.

 

Komentari. (0)

Loading