Nora Grejs Elis

Ćerka Nine Seničar proslavila rođendan, kako je samo porasla (foto)

Autor:

09.11.2023 12:59

Foto: Rodin Eckenroth /Getty Images

Foto: Rodin Eckenroth /Getty Images

Ćerka Nine Seničar proslavila četvrti rođendan



Nina Seničar sreću je pronašla kraj američkog glumca Džejsa Elisa, s kojim je pre četiri godine dobila naslednicu Noru Grejs.

Ćerka Nine Seničar juče je oduvala četiri svećice sa rođendanske torte, a ponosna mama podelila je nekoliko fotografija iz porodičnog doma.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Nina Senicar (@ninasenicar)

Ponosna mama potrudila se da mezimici napravi rođendansko iznenađenje za pamćenje, pa je čitava dekoracija bila u znaku sirene koju Nora obožava. 

Ćerka Nine Seničar ne voli da se fotografiše, reklo bi se po najnovijim slikama koje je glumica objavila, s obzirom na to da nigde nismo mogli da vidimo lice devojčice.

Ćerka Nine Seničar posebno je vezana za mamu

Ipak, rođendanska proslava Nore Grejs pokrenula je lavinu komentara na društvenim mrežama zbog jedne fotografije na kojoj Nina naslednicu ljubi u usta. 

Rodin Eckenroth /Getty Images

 

Mnogim njenim pratiocima na Instagramu ovaj potez se nije dopao pa su komentarisali da nije primereno da mama ćerku ljubi na taj način.

Pročitajte Kao devojka iz komšiluka - Nina Seničar stajlingom zadala domaći zadatak, farmerke su posebna priča (foto)

No, dramska umetnica i manekenka nije marila za negativne komentare, već je uživala u najlepšem danu u godini u društvu supruga i ćerkice.

Komentari. (0)

Loading