Nina Seničar

Kao devojka iz komšiluka: Nina Seničar stajlingom zadala domaći zadatak, farmerke su posebna priča (foto)

Autor:

15.10.2023 22:02

Foto:

Foto:

Stajling Nine Seničar je jednostavan a urban



Nina Seničar godinama živi u Los Anđelesu sa suprugom Džejom Elisom i ćerkicom Norom, a u Srbiju dolazi da obiđe najmilije, ali u poslednje vreme i zbog glumačkih angažmana kojih je sve više.

Svoj boravak u Srbiji iskoristila je da prisustvuje premijeri nove predstave „Kako sam se nadala, dobro se nisam udala”. A najveću pažnju privukao je stajling Nine Seničar, kao i uvek, sa razlogom.

Ata Images

 

Lepu glumicu smo navikli da viđamo u gracioznim, elegantnim toaletama, a sinoć nas je oduševila svojom jednostavnom modnom kombinacijom, koja može da nam posluži kao inspiracija i za dnevnu i za večernju varijantu.

Jednostavni i jednobojni komadi su najbolji za kombinovanje, jer pružaju mogućnost usklađivanja u raznim prilikama, a to i Nina kao neko ko diktira modne trendove veoma dobro zna.

Stajling Nine Seničar svaka dama može da iskopira

Crnu, običnu usku bluzu prekrila je oversized sivim sakoom, dok su donji deo kombinacije činile farmerice od svetlog džinsa koje su bile širokih nogavica, što je apsolutni trend u svetu već godinama.

Ata Images

 

 

Ovakav model farmerica ravnog kroja koje prate liniju tela je idealan za sve devojke koje žele da sakriju eventualni višak kilograma u predelu butina.

Pročitajte Zaboravite na odlazak kod frizera - Prelepe lokne Nine Seničar možete napraviti za 10 minuta (foto)

Ono što je posebno dobro kod ovog modela džinsa je to što mogu da se kombinuju i uz ravnu obuću, ali i uz štikle te da postignu i savršen dnevni, ali i večernji izgled.

Uz ovakav autfit najbolje idu patike, pa je tako i Nina Seničar za ovu priliku farmerice iskombinovala sa belim patikama sa sivim detaljima.

Ata Images

 

Za kraj, stajling Nine Seničar zaokružen je crnom torbicom srednje veličine sa srebrnim kaišem koja je svemu dodala notu elegancije.

Nina je za ovu priliku kosu stilizovala u blagim talasima, a na licu je imala diskretnu šminku koja je istakla njene lepe crte lica.

Komentari. (0)

Loading