Nina Seničar

Možete li joj pronaći grešku? Nina Seničar oduševila na italijanskoj nedelji mode, ovo se zove stil (foto)

Autor:

26.02.2024 11:13

Foto: Xavier CollinImage/Press Agency/SplashNews.com/Splash/Profimedia

Foto: Xavier CollinImage/Press Agency/SplashNews.com/Splash/Profimedia

Stajling Nine Seničar na italijanskoj nedelji mode ne prestaje da se komentarišeNina Seničar Italiji se uvek sa radošću vraća, a posebno Milanu, gradu u kojem je studirala i pravila prve profesionalne korake.

Zato i ne čudi što je srpska glumica prethodnog vikenda boravila na jednoj od revija italijanske nedelje mode, a stajling Nine Seničar komentarišu svi svetski modni znalci.

Profimedia

 

Jedna od najlepših Srpkinja sinoć je uživala sa prijateljicom na reviji dizajnerke Valentine Mičeti, podelivši deo atmosfere sa pratiocima na Instagramu.

Za ovu priliku Nina se odlučila na jednostavnost, a efektnost koju je postigla uklapanjem tonova i desena. 

Stajling Nine Seničar oduševio modne kritičare

Naime, glumica je ponela elegantno odelo sa duplim kopčanjem u neboplavoj boji, koje potpisuje italijanski brend "Luisa Spagnoli".

Photo by Marco M. Mantovani/Getty Images

 

Stajling Nine Seničar zaokružen je kamel torbicom, kao i sandalama u istoj boji, koja odiše luksuzom i prefinjenošću. Kosu je pustila slobodno da pada u blagim talasima, dok je od detalja imala alke-minđuše.

Pročitajte Nina Seničar pozirala bez trunke šminke, za ovo treba imati hrabrost (foto)

Iako naizgled nespojivo, srpska glumica pokazala je kako kamel nijansa savršeno može da se uklapa uz bilo koju boju i komad garderobe i slojevite autfite baš kakav je Ninin bio sinoć.

Komentari. (0)

Loading