Dragana Katić

Ne stoji svakome: Dragana Katić odabirom stajlinga spojila nespojivo (foto)

Autor:

01.12.2023 18:01

Foto:

Foto:

Stajling Dragane Katić naizgled neobičan ali savršeno ukombinovan



Dragana Katić, iako hrabro gazi kroz šestu deceniju života, može se pohvaliti savršenim izgledom i licem bez bora, o čemu maštaju mnoge njene vršnjakinje.

Ipak, to nije sve. Poznata voditeljka jedna je od najbolje stilizovanih dama sa naše javne scene, pa je svaki stajling Dragane Katić pomno ispraćen uglavnom uz pozitivne kritike.

Ata Images

 

Iako je osvanuo prvi dan decembra, temperatura koja nas je sačekala više je asocirala na proleće, pa je tako TV lice poželela da prizove još toplih dana današnjim autfitom.

Naime, voditeljka se odlučila za šarenu maksi-haljinu, pomalo letnju jer je tankog materijala i uz nju ukombinovala obuću kojoj se niko nije nadao.

Instagram

 

Stajling Dragane Katić idealan je za svakodnevne aktivnosti, ali i kada želite da zasenite jednostavnošću

Izbor je ovog puta kada je reč o obući pao na jednostavne, bele patike koje možda samo na prvi pogled ne idu sa ovom odevnom kombinacijom.

Ipak, modni stručnjaci složni su u tome da je voditeljka spojila nespojivo i da je stajling Dragane Katić i ovog puta bez mane.

Ata Images

 

Pročitajte Partner ju je ostavio dok je bila u drugom stanju, gubitak majke slomio je njeno srce, lepotom osvaja

Komplimenti na račun izgleda i autfita samo su se nizali, a nije tajna da voditeljka ne voli zimski period godine te verovatno želi da lepo vreme što duže potraje pa se zbog toga odlučuje na ovakve modne izbore. 

Bilo kako bilo, oni su nepogrešivi, nezavisno od vremenskih prilika. 

Komentari. (0)

Loading