Nina Seničar

Zaboravite na odlazak kod frizera: Prelepe lokne Nine Seničar možete napraviti za 10 minuta (foto)

Autor:

08.10.2023 21:15

Foto:

Foto:

Kosa Nine Seničar uvek je savršeno stilizovana, a neodoljive lokne koje glumica preferira možete napraviti za samo 10 minuta



Bujna i zdrava kosa Nine Seničar savršeno je stilizovana u svakoj prilici, a lepa voditeljka i glumica ne krije da pomno prati bjuti trendove. Delimično zbog posla, ali i zato što je zaljubljenik u modu, kozmetiku, fitnes.

Instagram

 

Objave na njenom Instagramu prepune su saveta upućenih damama koje žele da u životu postignu svoj maksimum. Ovoga puta ona je odlučila da pokaže kako da napravite savršene lokne za samo 10 minuta.

Kosa Nine Seničar u centru pažnje

Budući da je kosa Nine Seničar negovana i zdrava, za neodoljive lokne potrebna vam je četka za kosu, figaro ili presa i lak kako bi vam frizura što duže stajala. 

Pročitajte Doručak supermodela - Uz recept Nine Seničar imaćete liniju iz snova (video)

Na samom početku kosu treba dobro očešljati, a zatim je pokupiti u šnalu, pa pramen po pramen uvijati sve do poslednjeg.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Nina Senicar (@ninasenicar)

 

Kada to završite, neophodno je da blago pročešljate lokne da ne ostanu baš toliko uvijene, a zatim sve poprskate lakom. Za ovu frizuru Nini je potrebno svega 10 minuta, vi isprobajte pa nam javite utiske.

Komentari. (0)

Loading