Nina Janković

Holivudski talasi, elegantna haljina i efektna šminka: Nina Janković zasenila sve na crvenom tepihu (foto)

Autor:

15.08.2023 18:30

Foto: Ata Images

Foto: Ata Images

Elegantna haljina Nine Janković ostavlja bez dahaSarajevo Film Festival koji traje do 18. avgusta okupio je najveća imena domaćeg glumišta na jednom mestu. 

Crvenim tepihom već su prodefilovale naše najtalentovanije glumice među kojima je i Nina Janković kojoj je ove godine pripala nagrada "Srce Sarajeva" za glavnu ulogu u seriji "Mama i tata se igraju rata".

Ata Images

 

Slavna glumica plenila je harizmom i prirodnom lepotom, a elegantna haljina Nine Janković je prisutne ostavila bez daha. 

Pročitajte Važi za prirodnu lepoticu, a da li ste je videli bez šminke - Ovako zaista izgleda Nina Janković (foto)

Naime, glumica je ponela dugu, crnu haljinu koju krase detalji od tila na rukavima, srcoliki dekolte, vrtoglavi izrez, kao i brojne šljokice koje su dodale efekat glamura.

Uz ovu neverovatnu kreaciju Nina je ponela otvorene sandale, a šminkom je naglasila svoje plave oči, dok je za frizuru birala lagane holivudske talase.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by gordankicic (@gordankicic)

Podsetimo, u nedelju su dodeljena priznanja za najbolje u kategoriji serija, a nagrađene su serije "Mama i tata se igraju rata" Gordana Kičića, kao i serija bosanske produkcije "Kotlina".

Pročitajte Glumice oborile s nogu - Sloboda, Nina, Jelisaveta... Koja je imala najbolji stajling? (foto)

Oba ostvarenja ponela su po šest priznanja, a nagrađeni su i protagonisti serija "Vera" Nedeljka Kovačića, kao i "Zlatni dečko" Ognjena Jankovića.

Gloria.rs

Autor

Komentari. (0)

Loading