Dve dive: Mira Karanović i Jasna Đuričić dominiraju na crvenom tepihu

Autor: Milica Proševski

18.08.2021 16:00

Foto: Sarajevo Film festival

Foto: Sarajevo Film festival

Sarajevo Film festival približava se svome kraju, a žiri, na čelu sa Jasnom Đuričić, imaće ozbiljan zadatak da odluči u čije ruke će otići Srce Sarajeva za najbolji igrani filmGlumice Mirjana Karanović i Jasna Đuričić zablistale su na crvenom tepihu 4. dana Sarajevo film festivala.

Pročitajte i Carica - Mira Karanović dala zadatak svima

Instagram printscreen / Mirjana Karanović

 

Obe su bile nominovane za najbolje glumice u seriji, a Jasna Đuričić je za svoju ulogu Mirjane Tomić u seriji "Grupa"  nagrađena Srcem Sarajeva.

Ona je istakla da je svima važna prvi put dodeljena nagrada, i da će u njenom životu "imati poseban značaj".

Pročitajte i Boris Isaković o životu u Srbiji - Uštedi se nekako za decu i sitna zadovoljstva

Sarajevo Film festival

 

- Ovo je baš čudno... Jako. Ovo je stvarno fantastično! Nemam govor. Nikakav. Za razliku od Borisa Isakovića. On je očekivao - našalila se Ðuričić na račun svog supruga, koji je takođe nagrađen Srcem Sarajeva, za maestralno odigranog Slobodana Miloševića u seriji "Porodica".

- Velika je čast biti sa `Porodicom` ovde, i u ovakvoj regionalnoj porodici. Imam utisak od početaka karijere, od filma `Vukovar jedna priča`, da sam priželjkivao ovakvu vrstu okupljanja. Ovo srce je srce svih nas - rekao je Isaković.

Pročitajte i Prelepa Jasna Đuričić stala rame uz rame sa svetskim zvezdama - Ravnopravno sam stajala sa svima, uživala sam!

Sarajevo Film festival

 

Komentari. (2)

Loading
Vera

19.08.2021 11:19

Prelepo izgledaju! Rame uz rame sa glumicama Holivuda. Svaka čast!!!

Раденко

19.08.2021 16:36

Продане душе.