Bogdan Bogdanović

Fotografija dana: Bogdan Bogdanović sa bebom u naručju, ne skida širok osmeh sa lica

Autor:

28.04.2024 12:48

Foto: Photo by Kevin C. Cox/Getty Images

Foto: Photo by Kevin C. Cox/Getty Images

Fotografija Bogdana Bogdanovića privukla je veliku pažnju javnosti



Najnovija fotografija Bogdana Bogdanovića koja je pre nekoliko dana osvanula na Instagramu ne prestaje da se komentariše, a povod je, ni manje ni više, nego - beba.

Košarkaš je sve iznenadio kada je na storiju objavio sliku na kojoj u naručju drži bebu od nekoliko meseci dok osmeh sa lica nije skidao.

Dušan Milenković/ATAImages

 

Odmah se postavilo pitanje čija je preslatka beba. A sportista je u opisu označio jednu damu koja je njemu veoma bliska saradnica, te je logično objašnjenje da je devojčica njena naslednica.

Bogdanović je sa njegovom menadžerkom uživao u večeri, a društvo im je pravila i preslatka Isabela sa kojom je košarkaš toliko uživao da je morao da zabeleži taj momenat.

Nikad slađa fotografija Bogdana Bogdanovića

Fotografija Bogdana Bogdanovića otopila je i najtvrđa srca, a mnogi njegovi fanovi složni su u jednom - beba mu savršeno stoji, tako da je možda pravo vreme da razmisli o stvaranju porodice.

Podsetimo, nedavno je otkriveno da je jedan od najboljih srpskih košarkaša u vezi sa jedanaest godina mlađom Sarom Radović, studentkinjom iz Italije.

Pročitajte Šuška se da je 11 godina mlađa plavuša nova devojka Bogdana Bogdanovića, kakav par

Bogdan ovu vest nije potvrdio, ali ni demantovao pa su mnogi to zaključili kao da se vodi onom čuvenom izrekom: "Ćutanje je znak odobravanja".

Instagram printscreen

 

 

Komentari. (0)

Loading