Aco Pejović

U jeku priča o neverstvu, Aco Pejović poručuje: Došlo vreme da se srca rastanu

Autor:

12.05.2024 19:01

Foto: Promo

Foto: Promo

Nova pesma Aca Pejovića ugledala svetlost dana, fanovi ne kriju oduševljenje



Iako važe za jedan od najskladnijih i najdugovečnijih parova na estradi, Aco i Biljana Pejović našli su se pod budnim okom javnosti nakon što je priča o pevačevom navodnom neverstvu dospela u medije. 

A.H.ata images

 

Zluradi komentari nisu uspeli da poljuljaju njihov odnos pun ljubavi, a pevač se na veliku scenu vratio jači nego ikada. Naime, nova pesma Aca Pejovića danas je ugledala svetlost dana. 

Pročitajte Srce Aca Pejovića može da osvoji samo ovakva žena, Biljani je pošlo za rukom

Nova pesma Aca Pejovića pod nazivom ”Soba 501” već na prvo slušanje dopala se publici, a u njenim stihovima pronašli su se svi oni koji su barem jednom patili zbog ljubavi. 

- Došlo vreme da se srca rastanu, predajem se, dižem belu zastavu. Kao vreme da staje, minut satima traje, zadnja nada o nama nestaje - glase stihovi ove prelepe numere.  

Ova pesma Aca Pejovića, kako sam pevač ističe, budi posebnu emociju i ujedno najavljuje album na kojem je mesecima vredno radio. 

Pročitajte Aco Pejović je svio porodično gnezdo u najlepšem delu Beograda, Biljana je ovde glavna, pravi raj (foto)

Podsećanja radi, Aco Pejović prvi nastup imao je u jednoj beogradskoj piceriji, a album prvenac izašao je tek 2000. godine. 

Pre više od tri decenije upoznao je Biljanu koja mu je podarila tri prelepe ćerke na koje je neizmerno ponosan.

Skladna porodica slavnom pevaču je oduvek bila najveći oslonac i podrška, a ove tri dame zajedno su se pojavile i na njegovom velikom koncertu na Tašmajdanu. 

Komentari. (1)

Loading
Dejan

13.05.2024 22:52

Pa znaci ocigledno je da je i on isti kao i njegov brat Koji mi je rasturio kucu kao jedan jer u svojih 56godina mu licelo da se hvata sa unukom . Nemam komentara za ovakve estradne licnosti