Megan i Hari

U jeku skandala sa Kejt Midlton kraljevska porodica zadaje novi udarac Hariju i Megan

Autor:

20.03.2024 20:00

Foto: (Photo by Stephen Pond/Getty Images)

Foto: (Photo by Stephen Pond/Getty Images)

Ovome se niko nije nadao



Šta se dogodilo sa Kejt Midlton nakon operacije i dalje je misterija. Ovom temom neprekidno se bavi čitav svet, a u jeku brojnih glasina o princezi od Velsa stižu nove informacije iz kraljevske palate.

Naime, pojedinačne biografije princa Harija i Megan Markl uklonjene su sa zvanične veb-stranice kraljevske porodice.

Profimedia

 

Nakon što su uklonjene njihove biografije, postavljena je zajednička biografija, te se sada nalazi na samom dnu liste članova kraljevske porodice.

Kao što je objavljeno u januaru 2020. godine, vojvoda i vojvotkinja od Saseksa povukli su se s kraljevske dužnosti, stoji u opisu koji vodi na njihovu direktnu stranicu.

Pročitajte Ko je ovo mogao da nasluti? Najnovije informacije o Kejt Midlton

Par se venčao u Kapeli svetog Džordža u Vindzoru 19. maja 2018. godine, posle čega su postali roditelji dvoje dece - princa Arčija i princeze Lilibet.

Osim biografija princa Harija i Megan Markl, na veb-stranici se navode Harijeva postignuća, uključujući njegovih deset godina u oružanim snagama, kao i napori u suosnivanju dobrotvorne organizacije "Sentebejl" s princom Sizom od Lesota 2006. godine.

Profimedia

 

Kada je reč o vojvotkinji od Saseksa, u zajedničkoj biografiji se spominju njen glumački angažman i njena najpoznatija uloga u seriji "Suits", koja je imala sedam sezona i više od sto epizoda, prenosi Index.hr.

Komentari. (0)

Loading