Megan i Kejt

Megan odbila da ispuni veliku želju bolesnoj Kejt

Autor:

03.04.2024 17:15

Foto: Astrida Valigorsky / Chris Jackson Getty Images

Foto: Astrida Valigorsky / Chris Jackson Getty Images

Odnos Megan i Kejt komplikovaniji nego ikad, evo detalja



Informacija da Kejt Midlton boluje od raka uznemirila je ceo svet. Nakon što je princeza od Velsa saopštila strašnu dijagnozu sa svih strana počele su da pristižu reči podrške, a i kraljevska porodica se donekle ujedinila u bolu.

Međutim, odnos Megan i Kejt i dalje je upitan, budući da je, prema pisanju stranih medija, vojvotkinja od Saseksa odbila da ispuni želju princezi.

(Photo by Stephen Pond/Getty Images)

 

Naime, prema izvorima, Hari i Megan su navodno saznali za Kejtinu dijagnozu tek nakon što je objavljena u javnosti, nakon čega su verovatno pozvali princa Vilijama i princezu Kejt.

Ričard Ficvilijams, dobro upućeni znalac odnosa unutar kraljevske porodice, tvrdi da je Kejt odlučila da zadrži informacije od Megan i Harija zbog nepoverenja u njih, piše The Sun.

Pročitajte Kada su saznali da Kejt ima rak, Hari i Megan povukli potez koji će promeniti sve

Drugi stručnjak, Tom Kvin, sada je otkrio da su Kejt i Vilijam pružili ruku pomirenja nakon što je dijagnoza objavljena.

On tvrdi da su princ i princeza od Velsa pozvali Harija, Megan i njihovu decu u Veliku Britaniju, a Megan je taj poziv, navodno, odbila.

Astrida Valigorsky / Getty Images

 

- Nema šanse da bi Megan dovela decu u Veliku Britaniju. Vilijam i Kejt su predložili da ih dovedu da pomire svoje dve porodice, ali taj predlog za sada nikuda ne vodi - rekao je on za Miror, dodajući da je Vilijam nervozan zbog Harijeve posete Velikoj Britaniji u maju.

Pročitajte U jeku skandala sa Kejt Midlton kraljevska porodica zadaje novi udarac Hariju i Megan

Predloženi su neki planovi za pomirenje, uključujući ideju da se braća, Vilijam i Hari, zajedno pojave u javnosti kako bi pokazali da mogu da budu ljubazni jedan prema drugom.

Ali postoji bojazan da će Harijeva poseta Velikoj Britaniji u maju izazvati više problema nego što će ih rešiti, dok odnos Megan i Kejt za sada ostaje komplikovan.

Komentari. (0)

Loading