Kejt Midlton

Kejt Midlton bila prisiljena da objavi svoju dijagnozu, ovo je razlog

Autor:

02.04.2024 18:47

Foto: Leon Neal/Getty Images

Foto: Leon Neal/Getty Images

Saopštenje Kejt Midlton pušteno je 22. marta zbog ovoga



Saradnici Kensingtonske palate požurili su da objave snimak u kojem princeza od Velsa govori o svojoj borbi sa rakom kako njena dijagnoza ne bi procurila u javnost, piše Dejli mejl.

Saopštenje Kejt Midlton (42) u kome je potvrdila da joj je dijagnostikovan rak i da je podvrgnuta 'preventivnoj hemoterapiji' objavljeno je 22. marta.

Photo by Eddie Mulholland - WPA Pool/Getty Images

 

Saopštenje Kejt Midlton pušteno je baš tada zbog sledećih navoda

Dobro obavešten izvor tvrdi da je na vreme snimanja i objavljivanja snimka uticala činjenica da su neki izvan palate bili svesni njenog zdravstvenog stanja.

Kada su kontaktirali s Kensingtonskom palatom i stavili do znanja da znaju za Kejtinu dijagnozu, palata nije imala drugu opciju osim da saopšti sa čime se princeza bori, navodi insajder.

Pročitajte Kako se Vilijam ponaša prema Kejt tokom lečenja? Sve otkriveno

Nije poznato da li su informacije procurile sa londonske klinike gde je princeza u januaru operisala stomak.

- Bez obzira na razlog, pozitivne reakcije na snimak pokazuju da je Palata donela ispravnu odluku - tvrdi kolumnista Dejli mejla Efraim Hardkasl.

Nakon višenedeljnih spekulacija na društvenim mrežama o njenom zdravlju, Kejt je pre nešto više od nedelju dana potvrdila da je na hemoterapiji.

Chris Jackson/Getty Images

 

Princeza je pričala o 'velikom šoku' koji je doživela nakon što su testovi otkrili da ima rak. Neposredno pre toga, podvrgnuta je operaciji abdomena.

Ona nije otkrila sa kojim se oblikom raka bori, ali je buduća kraljica krajem februara počela preventivnu hemoterapiju.

Pročitajte Najtužniji Uskrs u kraljevskoj porodici - Kejt i Vilijam prekinuli kraljevsku tradiciju

Princ Vilijam i Kejt su se fokusirali na svoju decu, odvojili su vreme da im pažljivo saopšte sa čime se njihova majka bori.

Kralj Čarls, kome je u februaru dijagnostikovan rak, kaže se da je veoma ponosan na svoju voljenu snaju zbog njene hrabrosti da progovori o svom lečenju.

chris jackson pool getty images

 

Navodi se da su u stalnom kontaktu poslednjih nedelja. Kraljica Kamila rekla je prošlog vikenda da je princeza od Velsa oduševljena podrškom javnosti.

Kralj se od početka februara lečio od nepoznatog oblika raka, nakon što je operisao uvećanu prostatu na londonskoj klinici, prenosi Story.hr.

Komentari. (0)

Loading