Princ Vilijam

Bio je potresen i besan: Evo sa čime se princ Vilijam borio proteklih meseci iza zatvorenih vrata

Autor:

09.05.2024 20:35

Foto: Photo by Anthony Devlin/Getty Images

Foto: Photo by Anthony Devlin/Getty Images

Borba princa Vilijama i dalje traje, kraljevski biograf otkrio detalje



Početak godine za kraljevsku porodicu bio je izuzetno težak, a čini se da se situacija i dalje ne popravlja. Nakon saopštenja da princeza od Velsa boluje od karcinoma, usledila su brojna nagađanja i spekulacije.

Širom sveta pričalo se o tome zašto se Kejt Midlton ne pojavljuje, bilo je i spornih fotografija koje su zbunjivale sve one koji prate šta se dešava na kraljevskom dvoru, dok o borbi princa Vilijama niko ništa nije znao.

Profimedia

 

Dok se princeza posvetila lečenju, princ Vilijam se pojavljivao u javnosti i činilo se da je bezbrižan i raspoložen, ali magazin „People“ sada otkriva drugu stranu.

Naime, pomenuti medij piše da princu Vilijamu nije bilo lako dok se nagađalo gde je njegova supruga i šta je sa njom.

Izvor blizak prestolonasledniku navodi da je bio „potresen i besan“, a borba princa Vilijama i dalje traje.

- Vilijam je snažnog duha, ponekad tvrdoglav. To i njegovo fokusiranje na porodični život daće mu snagu da prebrodi ovo – kaže kraljevski biograf Valentin Lou, autor knjige „Dvorjani”.

Pročitajte Bolesna Kejt sama sa decom, on se zabavlja - Svet osudio gde je princ Vilijam proveo ćerkin rođendan (foto)

Inače, strani mediji pišu da je princ Vilijam veoma zaštitnički nastrojen prema svojoj supruzi u ovim teškim trenucima, pa tako neće dopustiti svom bratu princu Hariju da je uznemiri.

Kraljevski biogaf Kristofer Andersen, autor knjige „Kralj”, kaže za Fox News da su princ Hari i Kejt nekada bili vrlo bliski, pa je Harija užasno pogodila vest da ona ima rak.

Kako je istakao, princ bi voleo da ponovo izgradi odnos s Kejt Midlton, ali „nažalost, ne čini se da je Vilijam spreman da dopusti svom bratu da se približi njegovoj bolesnoj ženi”, prenosi glossy.rs.

Komentari. (0)

Loading