Kejt i Vilijam

Ne, nikako! Princ Vilijam prekršio strogo pravilo, Kejt na to nije ni pomišljala (foto)

Autor:

22.05.2024 21:36

Foto: Chris Jackson/Getty Images

Foto: Chris Jackson/Getty Images

Postupak princa Vilijama bi mogao da naljuti kraljevsku porodicu



Šta se dešava sa Kejt Midlton ceo svet želi da zna, pa se svaki korak članova kraljevske porodice pomno prati. Ovoga puta, pažnju javnosti privukao je postupak princa Vilijama.

Chris Jackson/Getty Images

 

Neočekivani postupak princa Vilijama mnoge je ostavio bez komentara kada je bez razmišljanja prekršio strogo pravilo kraljevske porodice. 

Pročitajte Kensingtonska palata izdala uznemirujuće sopštenje, Britanija u suzama - Kejt se neće vratiti!

Pomenuto pravilo kraljevske porodice izašlo je na videlo prošle godine kada je princeza od Velsa posetila izložbu cveća u Čelsiju.

Dok je sa grupom mališana razgledala baštu Kraljevskog entomološkog društva, otkrila je šta je njenoj porodici strogo zabranjeno. 

Naime, neki od mališana zamolili su princezu da se potpiše na njihovim crtežima, što je ona kulturno odbila, preneo je tada Telegraf.

- Zovem se Ketrin. Nije mi dozvoljeno da pišem svoj potpis, to je samo jedno od tih pravila - rekla je ona.

Ipak, ne želeći da ostavi decu praznih ruku, nacrtala im je neke skice - uključujući jednu skicu cveta, drugu drveta i jedno jezerce okruženo biljkama.

Pročitajte Nema nade za pomirenje Kejt Midlton i princa, njegova reč je poslednja?

Međutim, nekoliko nedelja ranije, njen suprug prekršio je strogo kraljevsko pravilo, pa se postupak princa Vilijama našao na meti komentara. 

Tokom obilaska plaže Fristal devetogodišnji dečak Feniks Kejns zaustavio je princa i zamolio ga da se potpiše na gipsu koji je nosio na slomljenoj ruci. 

- Psst, nemoj nikome da govoriš. Nije mi dozvoljeno da to radim - izgovorio je dok se potpisivao, a postupak princa Vilijama oduševio je prisutne.

Komentari. (0)

Loading