Kraljevska porodica

Nema nade za pomirenje Kejt Midlton i princa, njegova reč je poslednja?

Autor:

19.05.2024 21:54

Foto: Kirsty O'Connor - WPA Pool/Getty Images

Foto: Kirsty O'Connor - WPA Pool/Getty Images

Pomirenje Kejt i Harija glavna tema u medijima



Nakon što je navodno izrazio želju da obiđe snaju kojoj je pre nekoliko meseci dijagnostikovan rak, pomirenje Kejt i Harija postalo je glavna tema u stranim, ali i domaćim medijima.

Profimedia

 

Naime, princ Hari nedavno je bio u Londonu gde je proslavio 10. godišnjicu Invictus Games.

Pročitajte Kada su saznali da Kejt ima rak, Hari i Megan povukli potez koji će promeniti sve

Nade da će posetiti porodicu i da će se pomirenje Kejt i Harija tom prilikom dogoditi pale su u vodu kada je za The Post zvanično potvrđeno da se susret, ipak, neće dogoditi. 

- Uvek sam govorio da mislim da postoji mogućnost, ali kako vreme prolazi i što više čujemo i vidimo, mislim da je njihov ponovni susret sve manje verovatan - izjavio je bivši kraljevski batler Grant Harold, pa otkrio da li je pomirenje Kejt i Harija uopšte moguće. 

- Uvek sam mislio da bi Kejt bila ta koja bi to prekinula jer je imala dobar odnos sa Harijem. Međutim, kako vreme odmiče, mislim da je to sve manje verovatno - rekao je Harold.

Prošle nedelje pomenuti medij preneo je kako princ Vilijam nije bio zainteresovan da se sastane sa svojim mlađim bratom. I ne samo to. 

Kraljevski pisac Kristofer Andersen tvrdio je da budući kralj ne pušta brata blizu svoje bolesne žene.

Pročitajte Princ Hari želi da poseti Kejt Midlton, susret će se desiti samo pod ovim uslovom

S druge strane, Mirror je preneo da je pomirenje Kejt i Vilijam u planu, te da su obe strane zarad dobrobiti porodice spremne da prošlost ostave iza sebe.

- Oni žele da imaju odnos sa Megan i Harijem jer ne žele da se gorčina prenese na sledeću generaciju - rekao je izvor blizak kraljevskoj porodici za pomenuti medij.

Komentari. (0)

Loading