Nema mesta netrpeljivosti: Kraljica Elizabeta okupila porodicu za Božić

Autor:

25.12.2018 14:30

Foto:

Foto:



Danas je veliki praznik za pripadnike katoličke veroispovesti, a britanska kraljevska porodica tradicionalno se okupila u Sandrigamu kako bi proslavila Božić. Članovi monarhije na čelu sa kraljicom Elizabetom, koja je došla u pratnji sina princa Endrua, prisustvovali su misi u Crkvi Svete Marije Magdalene.

Predvođeni ocem - princom Čarlsom, braća Vilijam i Hari pojavili su se u pratnji supruga Kejt Midlton i Megan Markl.

Najviše pažnje okupljenih meštana i fotoreportera, privukle su jetrve Megan Markl i Kejt Midlton, a o čijoj netrpeljivosti se intenzivno piše poslednjih nedelja.

Obe dame su za izgledale savršeno elegantno u jednobojnim kombinacijama, Kejt u klasičnom modelu kaputa i šešira tamnocrveno boje, dok je trudnica Megan odabrala manje konzervativan teget autfit.

Držeći supruge pod ruku, vojvotkinje su širokim osmesima pozdravljale okupljene građane, dok su u međuvremenu povremeno naizgled prijatno ćaskale. Ako i postoje trzavice u njihovom odnosu, svakako nisu dozvolile da se to vidi.

Nakon mise, porodica se pešice uputila vili Sandrigam gde će biti održan tradicionalni božićni ručak. O tome šta se nalazi na kraljevskoj prazničnoj trpezi, za javnost je otkrio bivši dvorski kuvar Daren Mekgrejdi. Pored omiljene salate od škampa i jastoga i pečene ćurke, na meniju je i tradicionalni božićni puding.

Maja Gašić

Autor