Kraljevska porodica

Kejt pogrbljena i bez burme, Vilijam smrknut, stručnjaci slute: Drami na britanskom dvoru se ne nazire kraj

Autor:

20.03.2024 15:21

Foto: Chris Jackson/Getty Images

Foto: Chris Jackson/Getty Images

Kraljevska porodica nema mira, novi detalji o Kejt Midlton i princu Vilijamu uzdrmali javnost



Kako je princeza Kejt Midlton, nedeljama se svi pitaju...

Poslednji put supruga princa Vilijama viđena je u javnosti na službi za katolički Božić, 25. decembra prošle godine, a posle toga svet je obišla vest da je princeza u bolnici, gde je imala operaciju abdomena. 

Od preljube princa Vilijama, preko fotošopirane fotografije Kejt Midlton sa decom, do priče o dvojnici i bračnim problemima, kraljevska porodica nema mira.

Toby Melville/Getty Images

 

Dugogodišnja kolumnistkinja lista „Dejli mejl” Sara Vajn analizirala je ovu temu, a njene reči podigle su veliku prašinu u javnosti. 

Pročitajte Nije mu lako - Princ Vilijam istupio pred javnost, odgovorio na pitanje o Kejt

- Nekoliko dana posle objavljivanja fotografije za Dan majki, moram priznati da nisam ništa saznala o tome šta se dešava sa princom i princezom od Velsa.

Počnimo sa njenim priznanjem da je ona ta koja je uredila sliku. Njena izjava je, ako ništa drugo, samo dodala još jedan sloj zavera, pokrećući daleko više pitanja nego što je dala odgovor.

Za početak, ideja da se princeza pogrbljena ispred kompjutera petlja oko porodičnog snimka na fotošopu izgleda tako čudno. Zar ne bi trebalo da se oporavlja od operacije? 

Zar nema ništa bolje da radi uveče? Osim toga, šta je uopšte moglo da bude toliko loše u jednostavnoj slici nje i dece da je bilo neophodno toliko uređivanje? 

Čak i ako je trebalo da malo retušira fotografiju, zar Kensingtonska palata nema profesionalca koji će to uraditi? Sigurno je da bi kraljevski budžet mogao da izdrži neku pristojnu tehničku podršku.

Chris Jackson/Getty Images

 

Osim fotošopirane fotografije, Sara se osvrnula i na venčani prsten Kejt Midlton koji već neko vreme ne viđamo na njenoj ruci.

- Govorim, naravno, o tome da princeza ne nosi nijedan svoj prsten. Istina je da ona ne nosi uvek verenički prsten sa dijamantima i safirima, ali njena burma? Kad je princeza od Velsa viđena bez burme? 

Pročitajte Lekari su dali sve od sebe, ali ožiljak Kejt Midlton svi primećuju (foto)

Možda postoji sasvim dobar medicinski razlog zašto je ne nosi.

Kako je dr Martin Skur objasnio za „Dejli mejl”, doktori su mogli posavetovati princezu da to ne radi u slučaju da joj zglobovi oteknu nakon operacije ili kao rezultat određenih lekova. 

Ili je možda malo smršala, što nije neuobičajeno nakon abdominalne operacije, i ne želi da rizikuje da joj burma sklizne sa prsta. 

U svakom slučaju, ako želite digitalno da promenite bilo šta na slici, zar to ne bi bilo to? Zaboravi Šarlotin rukav, samo vrati tu burmu. 

Ako ništa drugo, trebalo bi zaustaviti ljude da sabiraju dva i dva i dobiju pet kao rezultat - smatra Sara.

Photo by Chris Jackson/Getty Images

 

Takođe, kolumnistkinja podseća da je princ Vilijam sat vremena uoči komemoracije pokojnom kralju Konstantinu od Grčke otkazao dolazak navodeći da ne može da se pojavi iz „ličnih razloga”.

Pročitajte Konačno - Prva slika Kejt Midlton nakon operacije obišla svet (foto)

- To nije bio bilo ko, to je bio njegov kum, a prinčevo ime bilo je na službi. Osim toga, kapela je samo nekoliko minuta vožnje automobilom od njegove kuće u krugu zamka Vindzor. 

Koliko je ozbiljna „lična stvar” mogla da bude kad je javio sat vremena pre dolaska da neće moći da prisustvuje?

Svakako da ni snimak kako u ponedeljak zajedno napuštaju Vindzor u automobilu nije bio ohrabrujuć. Nisu izgledali veselo, ona je kameri okrenuta leđima u sumnjivom profilu, a on je smrknuto gledao svoje papire.

Chris Jackson / Getty Images

 

Naravno, Sara ističe da sve ovo ne mora ništa da znači, ali i može da znači nešto. I upravo to je ono što stvara problem.

- Život u kraljevskom ambijentu nije nimalo lak. Očigledno je da je princeza imala vrlo tešku operaciju, a onda je usledio težak period za oboje.

Dodajte tome i dijagnozu karcinoma kralja Čarlsa III i neizbežno je u britanskoj kraljevskoj porodici bilo nekoliko uznemirujućih meseci.

Pročitajte Sada je jasno zašto kraljevska porodica ćuti, Kejt Midlton boluje od bolesti kojoj leka nema?

Podrazumeva se i da je stres koji su pretrpeli zbog optužbi koje su im uputili vojvoda i vojvotkinja od Saseksa bio ogroman, a posebno su napadi na princezu bili žestoki. 

Vredi se prisetiti i da ni u Kejtinoj matičnoj porodici u poslednje vreme ne cvetaju ruže. Poslovanje njenih roditelja prošle godine nije bilo uspešno. 

Neminovno će i to uzeti svoj danak. Da li je čudo što je princeza bolesna? Telo ima svoj način da signalizira kada mu je dosta - zaključila je ona.

Komentari. (0)

Loading