Princ Vilijam

Posle Kejt i Čarlsa, i on! Princ Vilijam veoma loše, najnovije fotografije

Autor:

04.03.2024 11:53

Foto: Photo by Kirsty Wigglesworth - Pool/Getty Images Via Guliver

Foto: Photo by Kirsty Wigglesworth - Pool/Getty Images Via Guliver

Izgled princa Vilijama zabrinuo, naslednik krune pojavio se sa...



I dok svet spekuliše o zdravstvenom stanju Kejt Midlton, članovi britanske kraljevske porodice tvrde da nema razloga za brigu i da njen oporavak ide svojim tokom.

Ipak, novi razlog za brigu jeste izgled princa Vilijama od pre nekoliko dana. Pitate se zašto?

Photo by Jordan Pettitt - WPA Pool/Getty Images

 

Naslednik britanske krune nedavno je propustio pomen kralju Konstantinu II Grčkom, inače njegovom kumu, iako je održan u Vindzoru, u blizini njegovog doma.

O razlozima odusustva nije govorio, a pretpostavlja se da to ima neke veze s oporavkom njegove supruge Kejt Midlton od nedavne operacije, iako to porodica nije saopštila.

Izgled princa Vilijama - šta je istina o najnovijim fotografijama koje kruže?

Ipak, ubrzo se princ od Velsa pojavio u sinagogi u centru Londona, a na društvenim mrežama se potom javila tvrdnja da se na njegovom licu i vratu vide modrice.

„Princ Vilijam izgleda prilično pomodrelo, nadam se da je sve u redu”, „Princ VIlijam je propustio pomen jer nije mogao da sakrije modrice šminkom, a da ne bude napadno”, neki su od komentara na društvenoj mreži X.

Pročitajte Reči odzvanjaju - Princ Vilijam otkrio u kakvom je zaista stanju Kejt Midlton posle operacije

Iako je izgled princa Vilijama zabrinuo sve, čini se da nema potrebe za dodatnim stresom jer se on samo dan kasnije pojavio u jednoj školi u Velsu, a tada nije bilo nekih značajnih promena na njegovom licu i vratu.

Britanska kraljevska porodica nije komentarisala tvrdnje o modricama, naverovatnije u skladu s kraljičinim nepisanim pravilom da se članovi porodice nikada ne pravdaju i ne objašnjavaju.

Komentari. (1)

Loading
Maja

08.03.2024 18:05

Stize na naplatu racun. Vekovima ste na racun drugih sticali, otimali, rasipali a narod vam s eklanjao. Mozda mi budemo svedoci porinuca jedne loze. Hari, vrati se, sve ti je oprosteno.