Kejt Midlton

U jeku priča da je završila u komi, oglasila se Kejt Midlton, njene reči će se tek prepričavati

Autor:

01.03.2024 16:01

Foto: (Photo by Chris Jackson/Getty Images

Foto: (Photo by Chris Jackson/Getty Images

Oglasila se Kejt Midlton prvi put posle operacije u jeku spekulacija da je u komi



Oglasila se Kejt Midlton prvi put posle operacije, vest je dana svih svetskih medija!

Posle operacije koju je imala pre nešto više od mesec dana, princeza od Velsa povukla se u medijsku ilegalu kako bi se što pre oporavila, a brojne spekulacije na račun njenog zdravlja kruže poslednjih dana.

Tom Jenkins/Getty Images

 

Ipak, na sve njih sada je stavljena tačka, jer se prinčevski par oglasio na društvenoj mreži Tviter, uputivši poruku svima koji proslavljaju današnji praznik, Dan Svetog Davida.

Kensingtonska palata je objavila retku poruku u ime kraljevskog para i na engleskom i na velškom i to je ujedno i prvi put da se oglasila Kejt Midlton posle operacije koju je imala 17. januara.

Oglasila se Kejt Midlton, ovo je poručila svima

- Ponosni što smo pokrovitelji i Velške garde i Kraljičine dragon garde. Srećan Dan Svetog Davida! - pisalo je u saopštenju.

 

 

Poruke dolaze nakon što je Kensingtonska palata odbacila spekulacije o zdravlju princeze od Velsa u kojima se nagađa da ona nije najboljeg zdravstvenog stanja, pa čak i da je u komi.

Pročitajte Teže je nego što smo mislili, doktorka otkrila detalje o zdravlju Kejt Midlton

- Od samog početka smo bili jasni da će se princeza od Velsa vratiti dužnostima do Uskrsa, a Kensingtonska palata će pružati novosti samo kada nešto bude značajno - rekao je njen portparol.

 

Komentari. (0)

Loading