Kejt Midlton

Teže je nego što smo mislili, doktorka otkrila detalje o zdravlju Kejt Midlton

Autor:

26.02.2024 10:02

Foto: Kirsty Wigglesworth - WPA Pool/Getty Images

Foto: Kirsty Wigglesworth - WPA Pool/Getty Images

Zdravlje Kejt Midlton ne prestaje da se komentariše od kada je princeza hitno operisana



Vest da je zdravlje Kejt Midlton narušen,o te da je hitno operisana šokirala je i zabrinula svetsku javnost.

Pre nešto više od mesec dana princeza od Kembridža osetila je bolove u abdomenu, zbog čega je odmah hospitalizovana i operisana, a oporavak joj je predviđen do Uskrsa.

Chris Jackson/Getty Images

 

Po izlasku iz londonske bolnice supruga princa Vilijama se odmara i oporavlja sa porodicom u Adelajd Kotidžu, a njen povratak u javnost s nestrpljenjem se iščekuje.

Palata je izdala saopštenje u kome se navodi da joj treba mir i moli sve da je što više poštede i pomognu joj da njena deca što lakše prođu kroz ovaj, za kraljevsku porodicu, veoma stresan period.

Zdravlje Kejt Midlton sada je stabilno

Osim Palate svoje mišljenje dao je i lekar, koji je objasnio da je najpotrebnije "da uspostavi pažljivu ravnotežu" kada se vrati kraljevskim dužnostima.

Chris Jackson/Getty Images

 

Sofi Kres, licencirani terapeut i stručnjak za mentalno zdravlje, otkrila je kako svi treba da se ophode prema princezi kada se vrati dužnostima.

- Nastavak rada posle perioda oporavka, posebno nakon operacije, zahteva uspostavljanje pažljive ravnoteže između mentalnog i fizičkog zdravlja.

Pročitajte Reči odzvanjaju - Princ Vilijam otkrio u kakvom je zaista stanju Kejt Midlton posle operacije

Kejt će morati da da prioritet stvarima koje trenutno odgovaraju njenoj energiji i zdravlju.

Psihološki gledano, ključno je da ona zadrži autonomiju i osećaj kontrole nad svojim obavezama dok se postepeno vraća dužnostima.

Photo by Richard Pohle - WPA Pool/Getty Images

 

 

Psihičko zdravlje Kejt Midlton posle teške operacije i oporavka trebalo bi da bude tema kojom će se njeni najmiliji posebno baviti.


- Aktivnosti koje zahtevaju da Kejt komunicira sa ljudima takođe mogu biti izuzetno važne za njen proces lečenja, s obzirom na javnu prirodu njenog položaja.

Komentari. (0)

Loading