Kejt Midlton

Otkriven razlog zbog kog je operisana Kejt Midlton, od ovoga strahuje svaka žena

Autor:

10.03.2024 09:58

Foto: Photo by Chris Jackson/Getty Images

Foto: Photo by Chris Jackson/Getty Images

Operacija Kejt Midlton odrađena je pre skoro dva meseca, a o razlogu se mudro ćutalo



Kada je 17. januara osvanula vest da je operacija Kejt Midlton uspešno prošla, svi su ostali šokirani jer niko nije slutio da princeza od Velsa ima zdravstvenih problema.

Od tada do danas nismo imali prilike da suprugu princa Vilijama vidimo u javnosti, a kako se prenosi iz dvorca Vindzor, ona će se kraljevskim obavezama vratiti oko Uskrsa.

Ian Vogler - WPA Pool / Getty Images

 

Iako je Kensingtonska palata objavila da je njeno zdravstveno stanje narušeno te da je princeza podvrgnuta operaciji abdomena, o detaljima i razlozima se ćuti.

Sada je Bertran Dekers, poznati francuski biograf, specijalizovan za britansku monarhiju i kraljevsku porodicu, otkrio šta mu kažu njegovi izvori iz Engleske.

Operacija Kejt Midlton - sve o čemu se ne priča

Naime, u razgovoru za francuski Voici on tvrdi da princeza od Velsa „ima ginekološki problem koji je zahtevao veliku operaciju".

Chris Jackson/Getty Images

 

Međutim, kako je njena sestra Pipa baš u to vreme otišla na odmor, veruje se da stanje nije kritično i da će se Kejt brzo oporaviti.

Pročitajte Konačno - Prva slika Kejt Midlton nakon operacije obišla svet (foto)

Kakav ginekološki problem, nije rekao, a u svakom slučaju ovo treba primiti sa rezervom jer Kensingtonska palata i dalje ne saopštava zvanično zbog čega je izvršena operacija Kejt Midlton, piše "Glossy".

Komentari. (0)

Loading