Kejt Midlton

Konačno: Prva slika Kejt Midlton nakon operacije obišla svet (foto)

Autor:

06.03.2024 14:10

Foto: Ian Vogler - WPA Pool / Getty Images

Foto: Ian Vogler - WPA Pool / Getty Images

Prva slika Kejt Midlton nakon operacije podelila mišljenja javnosti



Princeza od Velsa je krajem januara napustila bolnicu u Merilebonu, u kojoj joj je po hitnom postupku urađena operacija abdomena. 

Od tada ona se oporavlja u toplini svog doma, a prva slika Kejt Midlton nakon zahvata sada je ugledala svetlost dana. 

Chris Jackson/Getty Images

 

Naime, vest da je Kejt operisana pokrenula je brojne spekulacije - od toga da se podvrgla nekoj estetskoj intervenciji, pa do ideje da je donirala bubreg kralju Čarlsu, piše lepa&srećna.

Pročitajte Lekari su dali sve od sebe, ali ožiljak Kejt Midlton svi primećuju (foto)

I dok se kraj povremeno oglašava, od supruge princa Vilijama dva meseca nije bilo ni traga ni glasa. Međutim, juče je na društvenim mrežama osvanula prva slika Kejt Midlton nakon operacije. 

Ona je, naime, uslikana u automobilu svoje majke Kerol Midlton, koja je upravljala vozilom, sa tamnim naočarima koje prekrivaju pola lica. 

Pomenuta fotografija je veoma mutna, a nastala je blizu Vindzora, nešto pre 9 časova ujutro, što ukazuje na to da su njih dve možda odvezle decu u školu

Chris Jackson / Getty Imagess

 

Iako su mnogi bili oduševljeni što je ponovo vide, prva slika Kejt Midlton podelila je mišljenja javnosti. Dok jedni smatraju da se princeza polako oporavlja, drugi tvde da je uslikana njena dvojnica

Sumnje je dodatno podgrejala činjenica što se fotografija pojavila u trenutku kada uveliko kruže glasine da Kejt više nije među živima.

Pročitajte Kruže glasine da je Kejt Midlton završila u komi, oglasila se kraljevska palata

S druge strane, princezin ujak Gari Goldsmit nedavno je ušao u rijaliti, pa se spekuliše da mnogi strepe od onoga što bi tamo mogao da ispriča. 

Prva slika Kejt Midlton obišla je svet, pogledajte je OVDE.

Komentari. (0)

Loading