Kejt Midlton

Kruže glasine da je Kejt Midlton završila u komi, oglasila se kraljevska palata

Autor:

04.02.2024 10:01

Foto: Photo by Henry Nicholls - WPA Pool/Getty Images

Foto: Photo by Henry Nicholls - WPA Pool/Getty Images

Zdravlje Kejt Midlton zabrinulo obožavaoce kraljevske porodice



Posle operacije abdomena, princeza od Velsa Kejt Midlton nedavno je puštena na kućnu negu, a Kraljevska palata saopštila je da se Kejt neće vratiti dužnostima do posle Uskrsa.

Zdravlje Kejt Midlton od tada je konstantno pod budnim okom javnosti, a spekulacije ne prestaju.

Novinarka Konča Kaljeha izjavila je u španskoj emisiji "Fiesta" da je princeza od Velsa u komi i da su posle operacije nastupile komplikacije, prenosi "People".

Photo by Richard Pohle - WPA Pool/Getty Images

 

- Lekari su u tom trenutku morali da donesu drastičnu odluku zbog komplikacija koje su nastale. Odluka je bila da se stavi u indukovanu komu. Morali su da je intubiraju.

Bilo je ozbiljnih komplikacija koje nisu očekivali jer je operacija prošla dobro, ali postoperativni period nije prošao tako dobro - prenosi "The Times".

Pročitajte Zdravlje Kejt Midlton glavna tema, nije dozvolila deci da je posete u bolnici, razlog će rasplakati svaku majku

Ova vest zabrinula je obožavaoce kraljevske porodice, a izvor iz palate ubrzo se oglasio i objasnio da je u pitanju čista laž.

- Ovo je totalna glupost. Taj novinar nije ni pokušao da proveri činjenice. U suštini, potpuno je izmišljeno, a ja ću ovde koristiti pristojan engleski: u tome nema istine - rekao je izvor iz palate za "The Times".

Chris Jackson / Getty Images

 

- Prema pisanju stranih medija, širi krug prijatelja Kejt Midlton nije znao ništa o njenoj operaciji, pa se mnogi pitaju kako to da je zahvat planiran, a iznenadio je toliko ljudi sa kojima je Kejt bliska.

U širem krugu prijatelja nije bilo naznaka da nešto nije u redu, pa je pomno čuvana vest o Kejtinom stanju iznenadila sve, čak i one veoma bliske kraljevskoj porodici - preneo je "People".

Komentari. (0)

Loading