Kejt Midlton

Naredna tri meseca su ključna: Vesti o zdravlju Kejt Midlton nisu dobre, tvrdi najpoznatiji astrolog

Autor:

31.01.2024 18:31

Foto: Photo by Henry Nicholls - WPA Pool/Getty Images

Foto: Photo by Henry Nicholls - WPA Pool/Getty Images

Bolest Kejt Midlton može joj i dalje zadavati probleme, navodi najpoznatiji ruski astrologKejt Midlton pre nekoliko dana napustila je bolnicu u Merilebonu gde je pre nešto više od dve nedelje hitno operisana.

Kako su naveli zvaničnici, princeza je sada na kućnom lečenju, ali najpoznatiji ruski astrolog Pavel Globa tvrdi da će bolest Kejt Midlton njoj zadavati ozbiljne probleme i u budućnosti.

Profimedia

 

Naime, čovek čiji horoskop rado čitaju ljudi širom planete, istakao je da bi ova godina za suprugu princa Vilijama mogla da bude ključna.

Otkrio je da ona, kao Jarac, živi aspekt Velikog krsta u svojoj natalnoj karti. Kako objašnjava, to znači da je u opasnosti tri meseca.

Bolest Kejt Midlton uporna je i ozbiljna

- Ona je rođena u pomračenju Meseca, a njen muž Vilijam je rođen u pomračenju Sunca. To sugeriše da će oni odigrati fatalnu ulogu u sudbini Engleske.

Chris Jackson - WPA Pool / Getty Images

 

Pod uslovom da se oporavi, sada je u njenoj karti fatalna konstelacija planeta - ispričao je Pavel Globa o Kejtinoj sudbini za "wday.ru".

Pročitajte Kejt Midlton napustila bolnicu, prvi snimci princeze nakon operacije

Takođe, dodao je da je Kejt Midlton već tri meseca u opasnosti, a, navodno, princeza od Velsa prolazi kroz najteži period do sada koji može biti prekretnica u mnogim stvarima.

Podsetimo, kada je obelodanjeno da je imala operaciju u predelu abdomena, ceo svet je ostao iznenađen.

Niko nije slutio da je bolest Kejt Midlton toliko ozbiljna i uporna, a svi su odmah posumnjali da je dijagnoza ona najgora - karcinom.

Chris Jackson / Getty Images

 

Međutim, to je odmah demantovano i do danas porodica nije otkrila o čemu se, zapravo, radi.

Poznato je da će se u javnosti pojaviti tek posle marta, a obavezama se vraća posle Uskrsa. Uz nju je sve vreme i princ Vilijam koji čini sve da se njegova supruga što pre oporavi.

Komentari. (0)

Loading