Princ Vilijam

Da li će Kejt zadesiti Dajanina sudbina? Ko je žena za koju svi tvrde da je Vilijamova ljubavnica?

Autor:

14.03.2024 16:57

Foto: Chris Jackson/Getty Images

Foto: Chris Jackson/Getty Images

Ko je i da li zaista postoji ljubavnica princa Vilijama?



Ne prestaje da se piše o Kejt Midlton, njenom zdravstvenom stanju i famoznom fotošopiranju najnovije fotografije na kojoj princeza od Velsa navodno pozira sa svojim mališanima.

Ipak, prethodnih dana to nije jedina tema vezana za kraljevsku porodicu, već i potencijalna ljubavnica princa Vilijama.

Christopher Furlong/Getty Images

 

Paparaci su uslikala naslednika britanske krune u automobilu, a dama koja je pored njega sedela na zadnjem sedištu nije bila njegova supruga, već žena sa kojom ga godinama spajaju.

Sara Rouz Čamli, markiza od Čamlija, trenutno se nalazi u epicentru „zemljotresa” koji je pogodio kraljevsku porodicu nakon bolesti Kejt Midlton, misterioznog nestanka i fotošopiranih fotografija.

Ljubavnica princa Vilijama je ona?

Kada je princeza od Velsa treći put ostala trudna, pojavile su se spekulacije da je ljubavnica princa Vilijama nekadašnja manekenka, ali se kraljevska porodica na to nije mnogo osvrtala.

 

 

Ipak, najnovije fotografije uslikane ispred dvorca Vindzor ukazuju da gde ima dima ima i vatre, a oni koji su malo bolje pogledali sporne slike uočili su prepoznatljiv detalj na bradi prelepe Sare.

Pročitajte Posle Kejt i Čarlsa, i on! Princ Vilijam veoma loše, najnovije fotografije

Markiza od Čamlija udata je za 23 godine starijeg Dejvida Roksavidža, s kojim ima troje dece. 

Njene veze sa kraljevskom porodicom sežu u daleku prošlost: njena baka po majci, ledi Elizabet Lambert, bila je jedna od osam deveruša na venčanju kraljice Elizabete II sa vojvodom od Edinburga.

Komentari. (0)

Loading