Džordž Kluni

Dugo je bio veran: Džordž Kluni uhvaćen kako ljubi ovu poznatu damu, sve puca od strasti

Autor:

27.04.2024 17:38

Foto: Photo by Dia Dipasupil/Getty Images

Foto: Photo by Dia Dipasupil/Getty Images

Koga to Džordž Kluni ljubi?



Koga to ljubi Džordž Kluni - pitanje je koje muči ceo Holivud kada su osvanule najnovije fotografije iz Velike Britanije gde glumac trenutno boravi.

Iako gazi kroz sedmu deceniju Kluni je neumoran, pa tako ovih dana snima novo filmsko ostvarenje u kojem će se naći čak tri oskarovca.

Photo by Tommaso Boddi/Getty Images

 

Prve fotografije sa snimanja prikazuju glumca u begu kroz šumu, te njegov poljubac sa koleginicom Islom Fišer, koja privatno upravo prolazi kroz razvod braka sa Sašom Baronom Koenom.

U prvi mah se ne vidi koga Džordž Kluni ljubi, pa su se njegovi fanovi zabrinuli da holivudski zavodnik nije posle toliko godina prevario suprugu Amal.

Džordž Kluni ljubi baš nju

Ipak, mesta spekulacijama nema jer je sve to za potrebe nove uloge i filma, a kako je u odličnim odnosima sa pomenutom koleginicom nije im teško bilo odglumiti prisne scene.

Inače, Isla Fišer stavila je tačku na brak prethodne godine, a na veoma neobičan način su ona i njen suprug obelodanili ne tako lepe vesti:

- Posle dugog teniskog meča, koji traje više od 20 godina, konačno odlažemo rekete. Godine 2023. zajedno smo podneli zahtev za okončanje našeg braka.

Pročitajte Amal je lepa, uspešna, zgodna, ali Džordž tvrdi - Samo neka ne kuva, svi ćemo umreti

- Uvek smo davali prioritet našoj privatnosti i u privatnosti radimo na ovoj promeni. Zauvek delimo našu odanost i ljubav prema našoj deci. Iskreno cenimo što poštujete želju naše porodice za privatnošću.

Kako je izgledao momenat kada Džordž Kluni ljubi lepu kolegnicu pogledajte OVDE.

Komentari. (0)

Loading