Princ Hari i Megan Markl

Megan i Hari samo jedno su želeli za svoju decu, tragedija sve zaustavila

Autor:

12.03.2024 08:45

Foto: Photo by Ian Vogler - WPA Pool/Getty Images

Foto: Photo by Ian Vogler - WPA Pool/Getty Images

Deca princa Harija i Megan Markl odavno nisu bila u Britaniji...Princ Hari i Megan Markl nepune dve godine žive daleko od dvorca Vindzor, jer su poželeli da se odvoje od britanske kraljevske porodice.

Pročitajte Otkriven razlog zbog kog je operisana Kejt Midlton, od ovoga strahuje svaka žena

Vojvoda od Saseksa nedavno je bio u rodnoj zemlji da poseti bolesnog oca, ali deca princa Harija i Megan Markl od kada su se preselili u Ameriku nisu posetila London.

Photo by Chris Jackson/Getty Images

 

I dok se čekaju nove informacije o zdravstvenom stanju članova porodice, pojavile su se priče o tome kako su ranije tragedije ipak sprečile neke Meganine i Harijeve planove.

Naime, vojvodski par navodno je imao samo jednu želju za svoju decu Arčija i Lilibet pre nego što je došlo do tragedije u britanskoj kraljevskoj porodici.

Deca princa Harija i Megan Markl ovome se najviše raduju

Kako navodi „Ekspres”, Hari i Megan planirali su inicijalno da svoju decu po drugi put dovedu u Ujedinjeno Kraljevstvo u septembru 2022.

Photo by Matt Dunham - WPA Pool/Getty Images

 

Par je tri meseca ranije putovao u Englesku kako bi obeležili platinasti jubilej kraljice Elizabete u junu te godine, a planirana nova poseta bila je između 2. i 11. septembra 2022.

Pročitajte Princ Hari i Megan u sve većim problemima - Porodica ili ljubav?

Četvoročlana porodica imala je planove za putovanje, tačnije da deca princa Harija i Megan Markl baš tada dođu u Englesku, ipak, sudbina je htela drugačije.

Na kraju, zbog smrti kraljice Elizabete, 8. septembra, Hari i Megan doputovali su bez naslednika na sahranu.

Komentari. (0)

Loading