Princ Hari i Megan Markl

Odluka je konačna: Hari i Megan rekli kraj, svi mediji bruje, fotografija obišla svet

Autor:

02.01.2023 14:00

Foto: Guliver Getty Images

Foto: Guliver Getty Images

Dom Harija i Megan više neće biti isti, odluka je konačna



Samo što je osvanula 2023. godina princ Hari i Megan Markl našli su se na skoro svim naslovnim stranama strane štampe. Vojvoda i vojvotkinja od Saseksa trajno su se preselili u Montesito 2020. godine, gde su se uselili u luskuzni dom od 14,7 miliona dolara nakon što su se odrekli svojih dužnosti kao stariji članovi kraljevske porodice. Par i njihovo dvoje male dece žive u blizini nekih od najvećih holivudskih imena. 

Pročitajte Dom Harija i Megan je kao iz bajke - Evo ko su im komšije

Netflix

 

Međutim, kako strani mediji pišu dom Harija i Megan više neće biti tu. Imanje u Montesitu u Kaliforniji nedavno je izašlo na tržište nekretnina za 33,5 miliona dolara, i čak je impozantnije nego što se čini u dokumentarcu koji se prikazuje na Netflixu.

Vila u mediteranskom renesansnom stilu nalazi se u senci planina i ima prelep pogled na okean. Palata se prostire na oko 1.263 kvadratna metra i ima šest spavaćih soba, sedam kupatila i mnogo dnevnih soba. 

Pročitajte Konačno svi na okup - Megan i Hari objavili fotografiju sa decom

Profimedia

 

Ogroman bazen se prostire skoro celom dužinom kuće i nalazi se na velikom otvorenom sunčanom nivou sa natkrivenim dvorištem. Bujne, uređene bašte koje okružuju svaki centimetar kuće čine da se osećate kao na kraljevskom imanju. 

Gde će sada biti novi dom Harija i Megan za sada nije poznato.

Guliver Getty Images

 

 

Gloria.rs

Autor

Komentari. (1)

Loading
Pjer

04.01.2023 16:10

Oženio glumicu čije je umetničko ime Jenaveve Jolie.