Princ Hari i Megan Markl

Princ Hari i Megan u sve većim problemima: Porodica ili ljubav?

Autor:

21.02.2024 12:02

Foto: Chris Jackson/Getty Images

Foto: Chris Jackson/Getty Images

Problemi princa Harija i Megan Markl sve su vidljiviji, a ovo je razlog raskola



Čim se saznalo da kralj Čarls ima rak pankreasa, njegov mlađi sin seo je u prvi avion i doleteo u London kako bi se na samo pola sata susreo sa ocem.

Od tada počinju ozbiljni problemi princa Harija i Megan Markl, spekulišu svetski mediji.

Chris Jackson/Getty Images

 

Čim je vojvoda od Saseksa stigao u Britaniju, već su počele priče o mogućem pomirenju sa porodicom i vraćanju kući, ali to nije ono što i njegova supruga želi.

- Princ Hari i Megan Markl su, navodno, pričali o tome šta će sledeće preduzeti kako bi pokušali da smanje razdor koji je nastao nakon što su oni odlučili da se povuku sa kraljevskih dužnosti - tvrdi jedan insajder.

Problemi princa Harija i Megan Markl ne mogu da se sakriju

Kako prenose svetski mediji, Harijeva nedavna poseta podstakla je određene razgovore između američke glumice i njega koji se tiču budućnosti njihovog odnosa sa članovima kraljevske porodice.

Chris Jackson/Getty Images

 

- Megan ne želi da ima ništa s tim i želi da se kloni Engleske, ali Hari je mišljenja da mora da popravi štetu koja je prouzrokovana – piše "Glossy".

Pročitajte Princ Hari se vraća u Britaniju? Bolesni otac od njega samo jedno traži

Bilo je mnogo emotivnih razgovora o tome kako je najbolje da se reši situacija i krene napred. Hari želi da stane na kraj svađi i žali zbog načina na koji su se stvari odvile.

Izvor je dodao da za vojvodu „ne postoji plan B” jer je popravljanje narušenog odnosa sa porodicom za njega „jedina opcija”, pa to i uzrokuje probleme princa Harija i Megan Markl koji su i više nego izazovni.

Komentari. (0)

Loading