Žustra svađa srušila prividnu idilu - razvode se princ Hari i Megan Markl?

Autor:

08.09.2020 20:12

Foto:

Foto:Bezuslovna ljubav izgleda ipak ima svoje mane, Megan i Hari naišli su na čini se nepremostivu prepreku za njihov brak izveštavaju strani mediji.

Princ Hari i Megan Markl se još od dana svog venćanja 2018. godine bore protiv medijske pažnje, ipak ona i dalje ne popušta. Sve je dostiglo vrhunac kada su ovog aprila odbacili sve svoje kraljevske dužnosti i preselili se u Ameriku, gde su planirali miran život.

Ipak, prema pisanju magazina 'New Idea', njihovoj idili došao je kraj. Sve je počelo kada je princ osetio nostalgiju za rodnom Velikom Britanijom i čežnju za kraljevskim načinom života, a navodno se sve završilo svađom u eminentnom restoranu i papirima za razvod.

Megan Markl i Princ Hari na divan način čuvaju sećanje na Princezu Lejdi Di! (foto/video)

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Harryandmeghan_ (@harryandmeghan_) on Aug 24, 2020 at 1:29pm PDT

Neimenovani svedok govorio je o svađi u restoranu, koji se nalazi u njihovom novom komšiluku - dok je Megan uživala u čaši vina, Hari je bio vidno frustriran. Megan je odlučna žena i već je svima jasno da princa vrti oko malog prsta. Izgleda da mu je sada dosta svega - poručio je anonimni izvor.

Pored toga, javio se i stručnjak za govor tela, koji takođe tvrdi da u njihovoj ljubavi postoje veliki problemi. U svakom Zoom razgovoru koji je par vodio, Megan je vodila glavnu reč, dok je Hari sve vreme gledao u pod. Upravo zato ona smatra da je u toj vezi snažniji karakter ipak vojvotkinja.

Neočekivan povod za novi sukob Megan Markl i Kejt Midlton? 

S obzirom na to da niko iz kraljevske porodice nije komentarisao mogući razvod, ova vest još nije službeno potvrđena. Mnoge je ovo zaista šokiralo, podsetimo Hari je pre nekoliko dana izjavio da uživa u Americi.

Da li je govorio istinu ili je jednostavno reč o prikrivanju stvarnih problema, vreme će pokazati.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Harryandmeghan_ (@harryandmeghan_) on Sep 7, 2020 at 9:20am PDT