Stručnjaci za govor tela tvrde: Zna se ko je gazda u braku kraljevskog para (foto)

Autor:

24.05.2018 10:07

Foto:

Foto:



Najromantičnije i najležernije venčanje u kraljevskoj porodici, tako se ovih dana opisuje dan kada su se princ Hari i glumica Megan Markl zavetovali na večnu ljubav u dvorcu Vindzor.

Raskošno venčanje princa Harija i Megan Markl: Kraljevski par zakleo se na večnu ljubav (foto)

Snimak koji je obišao svet: Zašto su Megan i Kamila prasnule u smeh tokom govora princa Harija (foto/video)

Stručnjaci za govor tela u njihovim pokretima i gestovima prepoznali su iskrenu ljubav, a tri dana posle venčanja, kada je bračni par došao na zabavu u čast 70. rođendana princa Čarlsa, primećuju na jednoj fotografiji detalj koji je još jednom potvrdio ko je dominantan u ovom braku.

Megan Markl: Savršen autfit za prvo pojavljivanje nakon venčanja (foto)

Dok su hodali jedno pored drugog, nakon što je Hari održao govor u čast svog oca, Megan je položila ruku na njegova leđa iz čega su stručnjaci pročitali kako ga je ovim gestom ohrabrila da je bio odličan, ali dala do znanja i kako ga štiti od okoline, te da je on samo njen.

Izjava koja je podelila javnost: Šta je princ Hari prošaputao Megan pre sudbonosnog “da”? (video)

U brojnim situacija pre braka Megan, a sada službeno vojvotkinja od Saseksa, pokazala je ko vodi glavnu reč u ovom odnosu. Kada su tokom objave veridbe imali prvi zajednički televizijski intervju Megan je završavala Harijeve rečenice i upadala mu u reč, a da ima veliki uticaj na raskalašnog princa Megan je dokazala i time što ga je nagovorila da se odrekne poroka - cigareta i alkohola, kao i da redovno vežba i hrani se zdravo.