Nove informacije povodom trudnoće Megan Markl - Harijevoj sreći nema kraja!

Autor:

22.09.2020 10:30

Foto:

Foto:Nakon što su početkom godine šokirali svet odlukom da napuste kraljevsku porodicu i sreću potraže u americi, glasine oko 'novog' života princa Harija i njegove supruge Megan Markl, ne prestaju.

Iz kraljevske porodice između ostalog pobegli su kako bi se posvetili porodičnom načinu života, stoga ne čude natpisi američkih medija o tome kako njihovom jednogodišnjem sinu Arčiju uskoro stiže 'pojačanje'.

Naime, magazin 'Globe' piše kako je Megan trudna te očekuje dve devojčice. - Hari je za rođendan dobio najbolji poklon. Megan mu je rekla da je trudna i da čekaju bliznakinje. Čekala je 'pravo vreme', ali kada su potpisali ugovor s Netfliksom i kupili novu kuću, shvatil je da mora da mu kaže. Hari je bio van sebe, nije mogao da sakrije uzbuđenje. - rekao je izvor blizak slavnim supružnicima.

Novi život, nove uloge – Princ Hari i Megan potvrdili novosti!

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Megan Markle (@marklemeganoffical) on Oct 29, 2018 at 7:23am PDT

Ipak srećne vesti navodno se nisu svidele ženi Harijevog brata princa Vlijiama, Kejt Midlton - Iako još uvek nisu službeno reagovali na Meganinu trudnoću, Kejt je besna i pomalo ljubomorna jer je ona oduvek želela blizance. S druge strane, Megan se nada da će prinove u porodici napokon smiriti stvar i sve ih zbližiti. - otkriva izvor.

Megan je trudnoću čini se planirala. Naime ona i Hari već imaju imena za devojčice koje bi na svet trebalo da dođu za pet meseci. Devočice će se zvati Doria i Diana, po svojim bakama - Megan je oduvek želela devojčicu. Proširenje porodice bilo im je prioritet od kako su napustili kraljevsku porodicu. - zaključuje izvor.

Neviđenoj ljubavi približava se kraj – jedino trudnoća održava nestabilan brak princa Harija i Megan Markl?

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Megan Markle (@marklemeganoffical) on Oct 27, 2018 at 9:54am PDT