Neviđenoj ljubavi približava se kraj - jedino trudnoća održava nestabilan brak princa Harija i Megan Markl?

Autor:

11.09.2020 12:25

Foto:

Foto:Na prvi pogled idiličan brak ipak nije tako savršen?

Pre nekoliko dana pisali smo da su Megan i Hari na ivici rastanka, ovaj put Američki mediji otišli su korak dalje i otkrili detalje njihovog trenutkog odnosa. Kako ističe magazin 'Life&Style' Megan je trudna sa njihovim drugim detetom.

A iako bi to trebalo da bude najlepši period njihovih života, te razdoblje ispunjeno srećom, izgleda da su učestali problemi uzeli danak, te su pokvarili nešto u čemu treba neizmerno uživati. Kako tvrde strani mediji, Megan i Hari su usamljeni u svom novom domu i nemaju nikoga kome mogu da se povere, te da se oslone u kriznim momentima.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Sussex Family Fan Account💜 (@meghan_harry_archie) on Sep 9, 2020 at 10:00am PDT

- Osećaju se jadno u svojoj skupocenoj vili i nikada nisu bili ovako usamljeni. Iako je Meganina trudnoća na samom početku, to je jedino što ih drži zajedno - ispričao je neimenovani izvor. Uz to što su trenutno sasvim sami, bez porodice i prijatelja, spomenuti mediji istakao je i da Hari oseća neverovatnu nostaligiju prema rodnoj Britaniji.

Upravo je to navno jedan od najčešćih razloga njihovih svađa. Njihov odnos nedavno je analizarao i stručnjak za govor tela, koji tvrdi da se nešto događa i da neće izaći na dobro. Iako su ovo neslužbene informacije, javnost će ipak morati da pričeka na razvoj događaja u mladoj porodici. Iako su nekolicinu puta istakli da im je lepo u Americi, informacije koje cure u javnost tvrde potpuno suprotno.

Žustra svađa srušila prividnu idilu – razvode se princ Hari i Megan Markl?

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Sussex Family Fan Account💜 (@meghan_harry_archie) on Sep 1, 2020 at 10:20am PDT

Podsetimo, početak aprila 2020. godine značio je novi početak za Harija, Megan i njihovog sina Arčija. Upravo su tih dana odstupili iz kraljevske porodice i preselili se u Ameriku, gde su nekoliko puta promenili mesto stanovanja. Pre nekoliko dana su se preselili u Santa Barbaru, gde su bili ubeđeni da će naći svoj miri, međutim ako je suditi po poslednjim informacijama, mir koji traže još uvek nisu pronašli.

Novi život, nove uloge – Princ Hari i Megan potvrdili novosti!

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Sussex Family Fan Account💜 (@meghan_harry_archie) on Aug 12, 2020 at 1:41am PDT